Venom 2 se znovu odkládá

Venom 2 se znovu odkládá | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Tiché místo 2 naopak dorazí s předstihem oproti dosavadním předpokladům.

Venom 2 měl být uvedený do kin koncem června, ale na ten samý termín se před časem přesunulo Rychle a zběsile 9. Studio Sony nehodlá riskovat přímý střet se silnou konkurencí a odsouvá Venom 2: Carnage přichází na 17. 9. 2021. V ten samý den mělo Sony uvést akční snímek The Man from Toronto s Woodym Harrelsonem a Kevinem Hartem, ale prozatím jej odkládá na neurčito. Venom 2 byl odsunutý už podruhé, původně jsme se jej měli dočkat už v říjnu loňského roku. Únikář Daniel Richtman (který před časem jako první informoval o tom, kdy Sony odhalí oficiální název Spider-Mana 3) tvrdí, že nehledě na odklad filmu má v dohledných týdnech dorazit trailer.

Naopak příjemná zpráva čeká na fanoušky Tichého místa. Chystané pokračování, nazvané Tiché místo: Část II, mělo být uvedené letos v září, studio Paramount ale zřejmě s příchodem vakcín cítí naději a rozhodlo se snímek nasadit už 27. 5. , což je datum, které pro sebe prapůvodně mělo zabrané Rychle a zběsile 9. Termín v tuto chvíli platí i pro Česko a Slovensko, jeho platnost nicméně bude záviset na průběhu pandemie. Prapůvodně mělo Tiché místo dorazit přesně před rokem, ale v tu dobu se pandemie rozhořela ve většině světa naplno. Pak se odsouval termín na září, a pak na letošní rok.

Bonus: Na definitivní rozhodnutí v otázce Black Widow stále čekáme:

Foto: Sony, Paramount, Diseny

Zdroje: Daniel R, Slashfilm, Variety

Galerie: 4

Venom 2 se znovu odkládá | Fandíme filmu Venom 2 se znovu odkládá | Fandíme filmu Venom 2 se znovu odkládá | Fandíme filmu Venom 2 se znovu odkládá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest