Šifra mistra Leonarda: Paul Bettany praštil Toma Hankse tak silně, až z toho měl oscarový herec menší nehodu

Šifra mistra Leonarda: Paul Bettany praštil Toma Hankse tak silně, až z toho měl oscarový herec menší nehodu | Fandíme filmu
Columbia/Sony
Zobrazit dalších 6 obrázků
Produkční práce občas mohou být pěkně výbušné, pakliže operuje před kamerou duo Bettany a Hanks.

Tu a tam se při natáčení hollywoodských velkofilmů stane na place něco vtipného, čemu se všichni zúčastnění i po letech od srdce zasmějí. Něco takového se přihodilo v rámci produkce mysteriózního thrilleru Šifra mistra Leonarda (The Da Vinci Code), když Paul Bettany alias Silas udeřil Roberta Langdona s tváří Toma Hankse do břicha tak silně, až to slavný rodák z Kalifornie nevydržel a ubzdil se. Vzhledem k tomu, že všude kolem bylo naprosté ticho, štáb drobnou nehodu zaznamenal, na což Bettany s úsměvem vzpomíná.

Columbia/Sony
Šifra mistra Leonarda (2006)

"Měl jsem ho popadnout a praštit jej do žaludku, přičemž na place bylo úplné ticho. Vždycky se aktivita i šum sníží na minimum, když se točí napínavé kaskadérské kousky, jelikož všichni zbystří, aby se nikomu nic nestalo. Každý bedlivě poslouchá a v takový moment jsem ho [Hankse] trefil do břicha a on si skutečně velice hlasitě pšouknul. Ale fakt hodně nahlas." Bettany následně nevěděl, jak se zachovat a trošku nervózně se na Hankse zadíval. Ten se neudržel a zareagoval slovy: "Co je s tebou? Právě jsi mě donutil prdět!"

Po letech se tomu údajně společně ze srdce zasmáli a na nestandardní chvilku zavzpomínali. Zrovna v případě Hankse vskutku nehrozí, že by z lehce trapné chvilky dělal nějakou velkou vědu, protože patří k nejpohodovějším, nejvtipnějším a nejinteligentnějším hollywoodským hvězdám. Snímek Šifra mistra Leonarda režiséra Rona Howarda měl premiéru v květnu roku 2006 a utržil v kinech po celém světě více jak 767 milionů dolarů.

Zdroj: Esquire

Foto: Columbia/Sony

Galerie: 7

Šifra mistra Leonarda: Paul Bettany praštil Toma Hankse tak silně, až z toho měl oscarový herec menší nehodu | Fandíme filmu Šifra mistra Leonarda: Paul Bettany praštil Toma Hankse tak silně, až z toho měl oscarový herec menší nehodu | Fandíme filmu Šifra mistra Leonarda: Paul Bettany praštil Toma Hankse tak silně, až z toho měl oscarový herec menší nehodu | Fandíme filmu Šifra mistra Leonarda: Paul Bettany praštil Toma Hankse tak silně, až z toho měl oscarový herec menší nehodu | Fandíme filmu Šifra mistra Leonarda: Paul Bettany praštil Toma Hankse tak silně, až z toho měl oscarový herec menší nehodu | Fandíme filmu Šifra mistra Leonarda: Paul Bettany praštil Toma Hankse tak silně, až z toho měl oscarový herec menší nehodu | Fandíme filmu Šifra mistra Leonarda: Paul Bettany praštil Toma Hankse tak silně, až z toho měl oscarový herec menší nehodu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest