Wesley Snipes chystá vlastní (a daleko drsnější) variaci Bladea

Wesley Snipes chystá vlastní (a daleko drsnější) variaci Bladea | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit dalších 5 obrázků
V marveláckém restartu bude Snipes pravděpodobně chybět, ale hodlá se vyřádit jinde.

Upírská akční trilogie Blade, v níž si střihnul nesmrtelného napůl člověka a napůl upíra Wesley Snipes, se divákům poprvé představila v roce 1998, kdy režisér Stephen Norrington poslal do kin natřískanou jedničku. O čtyři roky později převzal režisérskou taktovku Guillermo del Toro a výsledkem byla slušná a zábavná dvojka. V roce 2004 uzavřel frančízu David S. Goyer, kterému se s vypětím všech sil podařilo natočit průměrnou trojku. Bohužel, Snipes se neloučil se vztyčenou hlavou, ovšem bylo jasné, že pokračovat se nebude. Rodák z Orlanda na Floridě se posléze začal orientovat na akční béčka a také řešil nesnáze v osobním životě. Letos se objeví po boku Eddieho Murphyho v komedii Cesta do Ameriky 2 (Coming 2 America), nicméně těžko soudit, kolik prostoru ve filmu reálně dostane.

Osmapadesátiletý herec v tuhle chvíli pilně propaguje zmíněný Murphyho návrat do newyorské džungle, přičemž samozřejmě tu a tam naťukne budoucí plány. V rozhovoru pro UPROXX prozradil, že má rozdělané dva projekty. První má být akční frančíza s ženskou hrdinkou, v druhém případě se máme těšit na snímek ve stylu Bladea, údajně takový Blade na steroidech. Očividně půjde o nadupané akční fantasy, kde se setkáme s postavami, které oplývají zvláštními schopnostmi, a nemělo by absentovat ani cestování v čase. Snipes zdůraznil, že akce bude ještě výživnější a spektakulárnější, než tomu bylo v případě Norringtonova bijáku. Doba totiž pokročila a technologický pokrok dává tvůrcům mnohem více možností. V neposlední řadě přiznal, že Bladeův návrat se obejde asi bez něho.

Zdroj: UPROXX

Foto: New Line Cinema

Blade

19.08.1998 | USA
Akční, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

Wesley Snipes chystá vlastní (a daleko drsnější) variaci Bladea | Fandíme filmu Wesley Snipes chystá vlastní (a daleko drsnější) variaci Bladea | Fandíme filmu Wesley Snipes chystá vlastní (a daleko drsnější) variaci Bladea | Fandíme filmu Wesley Snipes chystá vlastní (a daleko drsnější) variaci Bladea | Fandíme filmu Wesley Snipes chystá vlastní (a daleko drsnější) variaci Bladea | Fandíme filmu Wesley Snipes chystá vlastní (a daleko drsnější) variaci Bladea | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest