Hobbs a Shaw 2: Jak to vypadá s návratem Dwayna Johnsona a Jasona Stathama

Hobbs a Shaw 2: Jak to vypadá s návratem Dwayna Johnsona a Jasona Stathama | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Producent jedničky nastínil, zda se dvojka hýbe kupředu.

Když si Dwayne Johnson něco zamane, tak s tím zpravidla nikdo nic neudělá. Ukázalo se to v případě frančízy Rychle a zběsile, kdy Johnson usoudil, že by rád postavě zvláštního agenta Luka Hobbse dopřál více prostoru, přičemž si na pomoc pozval Jasona Stathama coby zběhlého agenta britské tajné služby Deckarda Shawa. Výsledkem byl přepálený akční výplach Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, který při dvousetmilionovém rozpočtu vytřískal z kin po celém světě takřka 760 milionů dolarů. Diváci na Johnsonovo zběhnutí slyšeli a nikomu očividně nevadilo, že na plátně chyběl Vin Diesel. Prakticky ihned se začalo hovořit o dvojce a budování universa, doposavad se však projekt dopředu nepohnul. A z jakého důvodu? Protože má Johnson pracovní diář naplněný k prasknutí a snímek Hobbs a Shaw 2 momentálně není na pořadu dne.

Universal Pictures
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)

Producent Kelly McCormick v rámci propagace akčňáku Nikdo (Nobody) s Bobem Odenkirkem v hlavní roli lehoulince nastínil situaci kolem Hobbse a Shawa 2: "Všichni zúčastnění jsou neskutečně vytížení. Víte jak to je - kdo má nabušenější harmonogram než Dwayne Johnson? A on je tím rozhodujícím elementem. Zatím musíme čekat. Myslím si, že pokračování by bylo parádní, ovšem všichni jsou zaneprázdněni... Nadšení zkusit něco dalšího nám ale nechybí."

V tuhle chvíli se zdá, že minimálně v horizontu dvou až tří let Hobbs a Shaw 2 na plátna kin určitě nedorazí. Scénář není připravený a Johnson se chystá na natáčení komiksovky Black Adam a posléze zřejmě na historický epos The King.

Zdroj: Collider

Foto: Universal Pictures

Galerie: 8

Hobbs a Shaw 2: Jak to vypadá s návratem Dwayna Johnsona a Jasona Stathama | Fandíme filmu Hobbs a Shaw 2: Jak to vypadá s návratem Dwayna Johnsona a Jasona Stathama | Fandíme filmu Hobbs a Shaw 2: Jak to vypadá s návratem Dwayna Johnsona a Jasona Stathama | Fandíme filmu Hobbs a Shaw 2: Jak to vypadá s návratem Dwayna Johnsona a Jasona Stathama | Fandíme filmu Hobbs a Shaw 2: Jak to vypadá s návratem Dwayna Johnsona a Jasona Stathama | Fandíme filmu Hobbs a Shaw 2: Jak to vypadá s návratem Dwayna Johnsona a Jasona Stathama | Fandíme filmu Hobbs a Shaw 2: Jak to vypadá s návratem Dwayna Johnsona a Jasona Stathama | Fandíme filmu Hobbs a Shaw 2: Jak to vypadá s návratem Dwayna Johnsona a Jasona Stathama | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest