Hobbs & Shaw: The Rock v novém traileru doslova strhne z nebes "černého Supermana"

Hobbs & Shaw: The Rock v novém traileru doslova strhne z nebes "černého Supermana" | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 3 obrázky
Nový, extra dlouhý trailer na příští Rychle a zběsile ja narvaný až po okraj explozemi, rvačkami a správně šílenými výjevy s The Rockem, Stathamem a Elbou.

Máte pocit, že některé z dosavadních filmů série Rychle a zběsile byly až příliš přitažené za vlasy? Tak to vážení a milí byla téměř dokumentární podívaná, oproti tomu, co předvede Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw. Běhání po mrakodrapu, flipnutí auta kolem podélné osy za letu, naskakování motorkou na náklaďák nebo ruční tahání helikoptéry z nebes, to je jen vrcholek ledovce. Na podobné věci jsme na druhou stranu možná už tak trochu zvyklí, a tak ze všeho nejbizarněji působí asi střetnutí polonahých tichomořských bojovníků se speciálním komandem vyzbrojeným palnými zbraněmi.

Šílené scény jsou většinou plné digitálních triků, tím ale zábava nekončí. V opravdu dlouhém traileru vidíme i řadu osobních soubojů, kde je vidět, že se kaskadéři a herci pořádně zapotili. Právě v těchto pasážích nejspíš přišla vhod zkušenost režiséra Davida Leitche, který začínal jako kaskadér, profiloval se jako pomocný režisér akčních scén a definitivní přesun k režii jako takové udělal společně s opěvovaným Johnem Wickem. A to pořád není všechno. Dále je třeba připočíst nadsázku, se kterou filmaři k bláznivé jízdě přistupují a skvělé herce. Dwayne Johnson s Jasonem Stathamem spolu mají velmi dobrou chemiii, Statham pak opět dostává příležitost plně předvést komediální schopnosti. Vanessa Kirby je v roli Stathamovy sestry v akci zcela přirozená a Idris Elba jako „černý Superman“ působí v roli záporáka jako skutečná hrozba.

Vše tak nasvědčuje tomu, že po létě plném superhrdinů a nejrůznějších sci-fi blockbusterů uzavře léto akce plná honiček a přestřelek, tak jako se to loni podařilo Mission: Impossible – Fallout.

Po osmi filmech přináší série Rychle a zběsile svůj první samostatný snímek, ve kterém si Dwayne Johnson a Jason Statham zopakují role Lukea Hobbse a Deckarda Shawa, loajálního agenta americké diplomatické bezpečnostní služby a bývalého britského armádního operativce postaveného mimo zákon. Poprvé se střetli v Rychle a zběsile 7 a od té doby se dvojice uráží, pere a jeden druhého zkoušejí sejmout. Když se objeví chlap, který je horší než oni dva dohromady, musí dvojice spojit síly. Cyber-geneticky posílený anarchista Brixton (Idris Elba) získá kontrolu nad nebezpečnou biologickou hrozbou, která by mohla lidstvo změnit jednou pro vždy. Navíc při tom pokořil geniální a nebojácnou agentku MI6 (Vanessa Kirby), která je shodou okolností Shawovou sestrou. Hobbs a Shaw rozrážejí dveře do nové část rychlého a zběsilého světa, v akčním závodu kolem zeměkoule, který nás vezme z Los Angeles, přes Londýn a toxickou pustinu Černobylu, až na krásně šťavnatou Samou.

Hobbs & Shaw je spin-off série Rychle a zběsile, který se zaměří na samostatné akční dobrodružství Dwaynea Johnsona a Jasona Stathama. Dále hrají Vanessa Kirby a Idris Elba. Scénář napsal Christopher Morgan, režíruje David Leitch. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 25. 7. 2019.

Galerie: 4

Hobbs & Shaw: The Rock v novém traileru doslova strhne z nebes "černého Supermana" | Fandíme filmu Hobbs & Shaw: The Rock v novém traileru doslova strhne z nebes "černého Supermana" | Fandíme filmu Hobbs & Shaw: The Rock v novém traileru doslova strhne z nebes "černého Supermana" | Fandíme filmu Hobbs & Shaw: The Rock v novém traileru doslova strhne z nebes "černého Supermana" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest