Michael B. Jordan: Pokud Supermana natočí, musí být maximálně autentický

Michael B. Jordan: Pokud Supermana natočí, musí být maximálně autentický | Fandíme filmu
DC
Michael B. Jordan se dušuje, že je velký komiksový fanda a pokud se pustí do jakékoliv další komiksové role, fandové předlohy musejí být spokojení.

O tom, že by mohl hrát Michael B. Jordan Supermana, se proslýchá už hodně dlouho. Poslední zákulisní zpráva hovořila o tom, že se herec se studiem Warner sešel v první polovině roku a sám nabídl vizi toho, jak by superhrdinu rád pojal. Prozatím se ale údajně nechce ničemu upsat, protože má nabídek dostatek a nový Superman je v nedohlednu.

V aktuálním interview reportér Jordanovi otevřeně řekl, že vidět ho v roli Supermana, by bylo skvělé. Na to herec řekl, že už si pomalu zvyká na to, že jej zákulisní klepy spojují s každou druhou rolí a dodal:

„Cokoliv, do čeho se nakonec skutečně ponořím, musí být správně pojaté. Musí to být plně autentické. Aby bylo jasno, jsem komiksový fanda. Rozumím tomu, když jsou fanoušci naštvaní. - ‚Ale né, dělají to takhle. Proč mění tohle?‘ U některých věcí bych to vnímal úplně stejně. Takže vězte, že kdybych se někdy do něčeho pustil, bylo by to autentické a něco, u čeho bych cítil, že to lidi opravdu přijmou.“

Jamie Foxx, který sedí vedle něj následně se smíchem naznačí, že kdyby do kin skutečně dorazil černošský Superman, zvedl by se slušný poprask. S čímž nejde, než naprosto souhlasit. Kdyby Jordan nakonec roli skutečně hrál, části internetu jednoznačně praskne cévka. Ostatně, Jordan už to jednou zažil, když byl obsazený jako Human Torch ve Fantastické čtyřce.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest