Bleskovky: Nebýt Wonder Woman, tak Gal Gadot skončila s herectvím

Bleskovky: Nebýt Wonder Woman, tak Gal Gadot skončila s herectvím | Fandíme filmu
Zack Snyder / Gal Gadot
Zobrazit další 1 obrázek
Zachary Levi hledá poklad, cenzorka objeví horor kopírující realitu a další krátké zprávy z Hollywoodu.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Mia Wasikowska bojuje za práva ryb

V přípravě je nové australské rodinné drama Blueback, v němž nás Mia Wasikowska vezme do vodního světa. Ve snímku ztvární Abby (její dospělou verzi), holku, která se při potápění skamarádí s úžasným divokým pyskounem. Když si Abby uvědomí, že je ryba v ohrožení, inspiruje se svojí aktivistickou maminkou a došlápne si na pytláky, aby svému kamarádovi zachránila život. Tak začíná její celoživotní snaha o záchranu korálových útesů. Dále hrají Radha Mitchell a Eric Bana, režíruje Robert Connolly. (Zdroj: Deadline)

Ben Schwartz chce být Plastic Man

Ben Schwartz, který je momentálně většině diváků nejznámější asi jako hlas Ježka Sonica, touží po tom zahrát si Plastic Mana. V jednu chvíli dokonce měl připravený námět, ale scénář se podle něj nikdy psát nezačal. Přesto Schwartz stále věří. Na postavě se mu líbí především to, že předtím, než získá nadpřirozené schopnosti, je to zloděj. Z toho lze čerpat značné množství komediálních momentů. Jak už jeho jméno napovídá, Plastic Man se v komiksech dovede všemožně natahovat. A je to takový ten typický namistrovaný frajírek, což je archetyp, ze kterého si Ben v kariéře nejednou dělal s chutí legraci, takže vlohy by pro roli rozhodně měl. (Zdroj: Nerdist)

Gal Gadot o zlomové Wonder Woman

Nechybělo mnoho a představitelka Wonder Woman Gal Gadot sekla s herectvím. V osobním příspěvku na Instagramu uvedla: „Tuhle fotografii pořídil [režisér] Zack Snyder v den, kdy jsme dělala s Benem [Affleckem] kamerové zkoušky pro Batman v Superman. Točila jsem film v Tel Avivu a do Los Angeles přiletěla na 30 hodin. Roli Wonder Woman jsem nicméně tak chtěla, že to za ten výlet stálo. Navždy budu Zackovi vděčná, že ve mně věřil a dovolil mi Dianu přivést k životu. Když jsem pro tu fotku pózovala, tak jsem netušila, co budoucnost přinese a teď když ji vidím, tak mne zaplavuje nostalgie. Také je důkazem toho, že všechno má svůj důvod. Zvažovala jsem, že skončím s herectvím… a pak se stalo tohle.“ (Zdroj: Gal Gadot)

Hurá za pokladem

Lost and Found (Ztráty a nálezy) je nová dobrodružná komedie, kterou připravuje streamovací služba Amazon. Snímek pojednává o tvrdohlavé právničce a samotářském vyděděnci, kteří nedobrovolně spojí síly, aby našli dlouho ztracený poklad u řeky Mississippi. V hlavních rolích Gina Rodriguez a Zachary Levi, režíruje Steve Pink (To byl zítra flám). Scénář spolu s Pinkem napsal Jeff Morris. (Zdroj: Deadline)

Nepěkně skutečný horor

Censor (Cenzorka) je nový thriller, v němž filmová cenzorka Enid narazí na mrazivý horor, který se velice podobá okolnostem zmizení její sestry. Rozhodne se rozluštit tajemství filmu a jeho záhadného režiséra. Hranice mezi realitou a fikcí se děsivým způsobem začíná rozmazávat… V hlavní roli Niamh Algar, režíruje Prano Bailey-Bond, pro kterou je snímek celovečerním debutem. Snímek byl uvedený na festivalu v Sundance a má veskrze pozitivní recenze. S širším uvedením se počítá na 11. června. (Zdroj: Variety)

Zdroje: Deadline I, II, Variety, Gal Gadot, Nerdist,

Galerie: 2

Bleskovky: Nebýt Wonder Woman, tak Gal Gadot skončila s herectvím | Fandíme filmu Bleskovky: Nebýt Wonder Woman, tak Gal Gadot skončila s herectvím | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest