Ms. Marvel: Půvabná kámoška hlavní hrdinky našla tvář

Ms. Marvel: Půvabná kámoška hlavní hrdinky našla tvář | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit dalších 5 obrázků
Natáčení nové marvelovky v plném proudu, proto se vesele obsazují vedlejší role.

V letošním roce bychom se, půjde-li vše podle plánu, měli dočkat hned několika komiksových minisérií a jednou z nich bude i Ms. Marvel. Půjde o příběh muslimské (super)dívky jménem Kamala Khan, která umí libovolně měnit tvar svého těla a dle potřeby natahovat končetiny. Hlavní role se ujala Iman Vellani a mělo by se jednat o trošku odlehčenější věc, neboť Kamala má být taková "obyčejná" holka ze střední, jež prožívá mimo jiné i tradiční slasti a strasti dospívání. Minisérie se začala natáčet v prosinci loňského roku a ještě nyní se řeší castingové detaily. Na režijní sesli se vystřídají Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy a Meera Menon. Showrunnerkou nového seriálu je Bisha K. Ali.

V tuhle chvíli se ponejvíce hovoří o tom, že úlohu Zoe Zimmer si střihne mladičká Laurel Marsden, která zatím nemá příliš hereckých zkušeností. Za zmínku stojí pravděpodobně jenom seriál Survive. Zoe vystupuje v komiksech jako školní kráska a nejlepší kamarádka Kamaly. Zpočátku randila se sportovní hvězdou Joshem Richardsonem, avšak po prodělání existenciální krize se s ním rozešla a uvědomila si svou lesbickou sexuální orientaci. Objektem jejího zájmu se následně stala středoškolačka Nakia Bahadir s tureckými kořeny, k níž Zoe chová tajně city.

Ještě do příštího měsíce by měl štáb pokračovat v natáčení v americké Atlantě, následně to vypadá, že se přesune do thajského Bangkoku (pakliže pandemická situace dovolí). Spekuluje se o tom, že by město mohlo představovat Pákistán, kde se zřejmě odehraje část příběhu.

Pod pseudonymem Ms. Marvel původně vystupovala v marvelovských komiksech Carol Danvers, jež později získala přízvisko Captain Marvel. Označení Ms. Marvel následně převzala Kamala Khan, šestnáctiletá dívka, která dokáže silou vůle měnit tvar a podobu. Captain Marvel pro ni byla velkým vzorem a Carol Danvers dívce dokonce přenechala svůj starý kostým a původní jméno. Hrdinka je muslimka pákistánského původu žijící v New Yersey a vedle boje se zločinem se její příběhy soustředily na otázky víry, rasismu či fascinace superhrdiny. Výtečně hodnocené komiksy se staly součástí širší společenské konverzace, jež dokázala vystoupit i za hranice běžných komiksových čtenářů. Hlavní roli uzmula Iman Vellani. S premiérou se počítá na závěr roku 2021.

Zdroje: Murphy's Multiverse, Deadline

Foto: Marvel Comics

Galerie: 6

Ms. Marvel: Půvabná kámoška hlavní hrdinky našla tvář | Fandíme filmu Ms. Marvel: Půvabná kámoška hlavní hrdinky našla tvář | Fandíme filmu Ms. Marvel: Půvabná kámoška hlavní hrdinky našla tvář | Fandíme filmu Ms. Marvel: Půvabná kámoška hlavní hrdinky našla tvář | Fandíme filmu Ms. Marvel: Půvabná kámoška hlavní hrdinky našla tvář | Fandíme filmu Ms. Marvel: Půvabná kámoška hlavní hrdinky našla tvář | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest