Ms. Marvel: Nová superhrdinka ze světa Avengers na prvních fotkách

Ms. Marvel: Nová superhrdinka ze světa Avengers na prvních fotkách | Fandíme filmu
TIFF
Zobrazit další 3 obrázky
Natáčení sotva začalo a už je tu oblékání do superhrdinského kostýmu. Captain Marvel je pro mladou Kamalu vzorem.

Marvel dokončil natáčení Falcon and The Winter Soldier a WandaVision a hned se pustil do příprav svojí další minisérie. Ms. Marvel pojednává o Kamale Khan, mladé dívce pakistánského původu, která dokáže různě modifikovat své tělo a je velkou fanynkou Captain Marvel. Hlavní roli dostala zatím neznámá Iman Vellani. Právě tu si teď můžete prohlédnout na čerstvých fotkách z natáčení, které se dostaly na internet zhruba týden po tom, co Marvel roztočil kamery v americké Atlantě.

Na prvních fotkách Kamalu vidíme jezdit na kole a zkrátka žít obyčejným životem teenagera z New Jersey.

Další sada fotek už je zajímavější. Scéna se buď odehrává na Halloween, anebo se hrdinka chystá na maškarní. Důležité je, že je oblečená jako Captain Marvel, její velký vzor. Z toho vyplývá zajímavá otázka. Jak se vlastně pozemská veřejnost s Captain Marvel seznámila? Starší filmy naznačují, že události snímku Captain Marvel zůstaly širší veřejnosti utajeny. Následně se Carol Danvers znovu objevila až v Avengers: Endgame. Všimla si jí veřejnost při bitvě s Thanosem? Zastavila se několikrát na Zemi mezi záchranou Tonyho Starka a svým návratem v závěru filmu? A nebo mezi Endgame a minisérií Ms. Marvel uplynula delší doba a Carol Danvers se na Zemi vracela právě v ní? Kamarád Kamaly je pak zřejmě převlečený za Bruce Bannera.

Pod pseudonymem Ms. Marvel původně vystupovala v marvelovských komiksech Carol Danvers, jež později získala přízvisko Captain Marvel. Označení Ms. Marvel následně převzala Kamala Khan, šestnáctiletá dívka, která dokáže silou vůle měnit tvar a podobu. Captain Marvel pro ni byla velkým vzorem a Carol Danvers dívce dokonce přenechala svůj starý kostým a původní jméno. Hrdinka je muslimka pákistánského původu žijící v New Yersey a vedle boje se zločinem se její příběhy soustředily na otázky víry, rasismu či fascinace superhrdiny. Výtečně hodnocené komiksy se staly součástí širší společenské konverzace, jež dokázala vystoupit i za hranice běžných komiksových čtenářů. Showrunnerkou nového seriálu je Bisha K. Ali.

Galerie: 4

Ms. Marvel: Nová superhrdinka ze světa Avengers na prvních fotkách | Fandíme filmu Ms. Marvel: Nová superhrdinka ze světa Avengers na prvních fotkách | Fandíme filmu Ms. Marvel: Nová superhrdinka ze světa Avengers na prvních fotkách | Fandíme filmu Ms. Marvel: Nová superhrdinka ze světa Avengers na prvních fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest