Bleskovky: Marvel chystá hrdinu z jihovýchodní Asie

Bleskovky: Marvel chystá hrdinu z jihovýchodní Asie | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Láska k vražedkyni je na ostří nože, poletíme do měsíčního kráteru a další krátké novinky ze světa filmu.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Trable s nenarozeným dítětem

V psychologickém thrilleru Kindred trpí těhotná žena mysteriózními halucinacemi a podezřívá rodinu svého zesnulého přítele, že má nekalé úmysly s jejím nenarozeným dítětem. V hlavních rolích Tamara Lawrance (The Long Song), Jack Lowden (Fighting With My Family) a Fiona Shaw (Killing Eve). Režíruje Joe Marcantonio, scénář napsali Marcantonio a Jason McColgan. (Zdroj: Deadline)

Láska k vražedkyni

V komediálním thrilleru Me You Madness (Já, ty, šílenství) se mladý pohledný podvodník zamiluje do okouzlující ženy, která žije v krásném sídle v Malibu. To však ještě netuší, že je to sériová vražedkyně, co loví muže, jež následně zabíjí kuší, motorovou pilou či kuchyňskými noži. Snímek připravil Louise Linton, jež si v Me You Madness zároveň záhrála, společně s Edem Westickem. S premiérou se počítá na 19. dubna. (Zdroj: Deadline)

Láska k nepřátelské špionce

The Man on the Other Side je thriller z období studené války, který natočil Marcus Lim. Snímek pojednává o milostném románku dvou špionů znesvářených stran, který je předem odsouzený k zániku. Film je zasazený do Německa 70. let a má ambici stylem připomínat filmy jako Den Šakala nebo Tři dny kondora. V hlavních rolích Nils Schulz, Mari Bensel, James Carney nebo Joerg Malchow. (Zdroj: Variety)

Další dospívání od režisérky Hořkých sedmnáct

Are You There, God? It’s Me, Margaret. Pod tímhle dlouhým názvem se ukrývá nová filmová adaptace knižního příběhu o dospívání od Judy Blume. Film pojednává o šesťačce, která se přestěhuje z centra na předměstí a modlí se k Bohu, aby na ni dával pozor v době, kdy je celá z nervózní z přicházející puberty a změn, které prodělává její tělo. Margaret ztvární Abby Ryder Forston známá z Ant-Mana, její mámu potom Rachel McAdams. Režíruje Kelly Fremon Craig, která prokázala talent na filmy o dospívání, když před pěti lety natočila vynikající snímek Hořkých sedmnáct. (Zdroj: Collider)

Vzhůru do měsíčního kráteru

Crater (Kráter) je příběh o dospívání zasazený do prostředí trvalého lidského osídlení na Měsíci. Hrdina vyrůstá na Měsíci v hornické kolonii a po tom, co zemře jeho otec, se se čtyřmi nejlepšími přáteli vypraví prozkoumat tajuplný kráter, než jej úřady trvale odstěhují z Měsíce pryč. Režíruje Kyle Patrick Alvarez, scénář píše John Griffin, produkuje Shawn Levy (Stranger Things). Snímek vzniká pro Disney+. (Zdroj: Deadline)

Východoasijský hrdina u Marvelu

Šéf Marvel Studios Kevin Feige byl během tiskové konference ke spuštění streamovací služby Disney+ v Singapuru dotázán na to, zda se místní diváci už brzy konečně dočkají nějakého Marvel hrdiny z jihovýchodní Asie. Na to Feige odpověděl, že souhlasí s tím, že už je na čase a dodal, že diváci nebudou muset čekat příliš dlouho. Marvel oznámil celou řadu nových sérií a další jsou v přípravě. Fanoušci okamžitě začali spekulovat o tom, jaké hrdiny by mohl mít Feige na mysli. Dlouhodobě populární hrdiny z jihovýchodní Asie Marvel zatím nemá, ale postupně si nějaké snaží vyšlechtit, ať už v komiksech či například ve videohrách. Potenciálně by podobné hrdiny mohla zaštítit týmová série Agents of Atlas (pokud by vznikla), která se v komiksech často skládá právě z východoasijských superhrdinů. Marvel Studios začínaly extrémně konzervativně, kdy prakticky všichni hlavní hrdinové byli běloši. V posledních letech dostávají víc prostoru další etnicity a ženy, což prokazatelně studiu přináší další a další fanoušky, takže v téhle cestě bude jednoznačně dál pokračovat. (Zdroj: NME)

Foto: Marvel

Zdroje: Deadline I, II, III, NME, Collider, Variety

Galerie: 4

Bleskovky: Marvel chystá hrdinu z jihovýchodní Asie | Fandíme filmu Bleskovky: Marvel chystá hrdinu z jihovýchodní Asie | Fandíme filmu Bleskovky: Marvel chystá hrdinu z jihovýchodní Asie | Fandíme filmu Bleskovky: Marvel chystá hrdinu z jihovýchodní Asie | Fandíme filmu

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest