Bleskovky: Režisér Districtu 9 Neill Blomkamp potají natočil hororovou novinku

Bleskovky: Režisér Districtu 9 Neill Blomkamp potají natočil hororovou novinku | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Další Jojo Moyes, krvavý třídní sraz, nadpřirozená romance, Romeo a Julie či Vše o sexu v nově chystaných filmech.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Adaptace populární autorky

Jako hvězdy v temné noci (The Giver of Stars) je chystaný historický snímek vycházející z knižní předlohy Jojo Moyes. Režíruje Catalina Aguilar-Mastretta, obsazení se hledá. Synopse českého knižního vydání praví: Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala. Nadšeně tedy uvítá možnost zapojit se jako dobrovolnice do projektu takzvané Koňské knihovny, který má za úkol šířit literaturu a vzdělanost v odlehlých oblastech Appalačských hor. Alici, Margery a tři další odvážné ženy čeká cestování na koních nebezpečnou divokou krajinou, boj s předsudky místních lidí vůči ženám, přistěhovalcům i lidem jiné barvy pleti, ale také nádherné ženské přátelství, soudržnost i láska. Jojo Moyesová ve svém nejnovějším románu tentokrát přináší výpravné historické drama z dob americké hospodářské krize, vycházející ze skutečných událostí. (Zdroj: Deadline)

Krvavý vetřelec na třídním srazu

Tvůrčí tým, který připravil Krvavou nevěstu, chystá novinku Reunion. Na školním srazu po letech musejí nepříliš soudržní spolužáci ze střední táhnout za jeden provaz, aby měli šanci přežít proti nezvanému hostu – příšeře, která dokáže měnit podobu. Režíruje skupinka, která si říká Radio Silence a jejími členy jsou Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella. Scénář píší Guy Busick a R. Christopher Murphy. (Zdroj: Deadline)

Neill Blomkpam tajnůstkář

Neill Blomkamp, režisér Districtu 9 nebo Elysia, natočil během pandemie potají nový film. Snímek zatím nemá název, nicméně má jít o nadpřirozený horor, který vznikl během léta 2020 v Britské Kolumbii. Původně přitom měl Blomkamp loni točit akční thriller The Inferno, ten však byl kvůli pandemii odložený na letošek. Nový snímek byl uzpůsobený tomu, aby se dal točit během pandemie, nicméně námět už měl režisér v hlavě delší dobu. Projekt by měl být zcela dokončený letos na jaře, přičemž půjde o Neillův první celovečerní projekt od Chappieho z roku 2015. Obsazení se skládá převážně z kanadských herců a máme očekávat značné množství počítačových triků. (Zdroj: Deadline)

Další nadpřirozená romance

Kyle Allen a Joey King byli obsazení do nové nadpřirozené romance The In Between. Hrají mladý pár, který měl autonehodu. Ona přežila, on nikoliv. Hrdinka však má pocit, že se jí partner snaží ze záhrobí kontaktovat. Režíruje Arie Posin, podle scénáře Marca Kleina. (Zdroj: Variety)

Variace na Romea a Julii

The Violent Heart (Násilí v srdci), tak se jmenuje nový thriller od Kerema Sangy, který bude uvedený na VOD 19. února. Snímek je popisovaný jako soudobá variace na Romea a Julii, zasazená do srdce Spojených států. Hrdinou je Daniel (Jovan Adepo), jenž byl jako malý kluk svědkem vraždy svojí náctileté sestry. Pachatel nikdy nebyl dopadený. Teď je mu 24 a jen obtížně si hledá svoje místo ve světě – vojensky vyznamenanému otci se vyrovnává jen obtížně. Během středoškolské rvačky Daniel zraní spolužáka a stráví čas ve vězení. Následně žije s matkou a mladším bratrem a pracuje v lokálním autoservisu. Sní však o narukování k mariňákům. Skutečnou chuť do života potkává teprve v momentě, kdy potká Cassie (Grace Van Patten), otevřenou maturantku, které se jeho klidné vystupování a závan tajemna zamlouají daleko víc než chování jejích vrstevníků. Pod povrchem ale bublá skrytá násilná minulost městečka, která hrozí, že pár rozerve. (Zdroj: Deadline)

Trable se vstupem do dospělého života

All About Sex (Vše o sexu) je režijní debut Dakoty Gorman. Ta komediálních způsobem volně zpracovala svůj osobní boj s depresí, úzkostí a dospíváním. Snímek pojednává o trojici přítelkyň kolem pětadvacítky, které během přechodu do dospělosti zažívají životní krizi. Krom Gorman ve filmu hrají Natalee Linez, Emma Deckers, Dillon Lane, Matt Angel a Chris Costanzo. (Zdroj: Deadline)

Titulní foto je ilustrační - Elysium studia Sony

Zdroje: Deadline I, II, III, IV, V, Variety

Galerie: 3

Bleskovky: Režisér Districtu 9 Neill Blomkamp potají natočil hororovou novinku | Fandíme filmu Bleskovky: Režisér Districtu 9 Neill Blomkamp potají natočil hororovou novinku | Fandíme filmu Bleskovky: Režisér Districtu 9 Neill Blomkamp potají natočil hororovou novinku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest