The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl

The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 14 obrázků
Nová synopse popisuje, kam přesně se nový Sebevražedný oddíl vlastně vydá. A máme očekávat rekordní množství explozí.

Režisér James Gunn natočil zbrusu novou The Suicide Squad, která bude mít premiéru letos, a někteří určitě pevně doufají, že to tentokrát dopadne lépe než Sebevražedný oddíl z roku 2016. Gunnova novinka se nebude ohlížet nijak na předchozí film a vrhne tým staronových antihrdinů do zcela nového dobrodružství, během něhož se bude i umírat. Nedávno byla zveřejněna synopse, která zní následovně:

Vítejte v pekle – alias Belle Reve, vězení s nejvyšší mírou úmrtnosti v USA, kde jsou zavřeni ti nejhorší superpadouši a kde udělají cokoliv, aby se dostali ven. Někteří z nich dokonce kývnou na tajné mise Task Force X. Dnešní úkol zní: splň nebo zemři. Dejte pro akci dohromady takové případy jako jsou Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin a všemi oblíbenou bláznivku Harley Quinn. Vyzbrojte je až po zuby a vyhoďte je (doslova) do džungle na vzdáleném ostrově Corto Maltese, kde se to hemží mraky nepřátel. Jednotka pod vedením plukovníka Ricka Flaga plní úkol známý jako najdi a znič, přičemž každý jejich pohyb bedlivě sleduje Amanda Waller. A jako vždy, jeden špatný tah a jsou mrtví. Ať už rukou nepřátel, parťáka nebo samotné Waller.

Gunn před časem oznámil, že The Suicide Squad je na sto procent hotová a pochvaloval si, že měl ze strany studia Warner absolutní svobodu. Možná proto nás podle Gunnových slov čeká naprosto odlišný superhrdinský film, než na jaké jsme obvykle zvyklí. Má se jednat o dosud největší film v jeho kariéře. Těšit se máme na víc explozí a destrukce, než v jakémkoliv jiném snímku. Za to Gunn veřejně vyjádřil dík expertovi přes speciální efekty Danu Sudickovi, který se podílel na téměř všech filmech od Marvelu. Ale ani všechny ty efekty, které za svou kariéru vytvořil, se prý nemohou rovnat počtu v The Suicide Squad.

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je speciální jednotka určená pro tajné operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si byli schopni poradit i s nadlidskými hrozbami. V hlavních rolích se představí Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Storm Reid, John Cena, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melchior, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland a Michael Rooker. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. srpna 2021.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Screen Rant, Movie Web

Galerie: 15

The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisér nás láká na superhrdinský film, jaký tady ještě nebyl | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest