Videoherní snímek Borderlands nabírá silné herecké obsazení

Videoherní snímek Borderlands nabírá silné herecké obsazení | Fandíme filmu
2K Games
Zobrazit dalších 8 obrázků
K filmu na motivy bláznivé videohry se po Cate Blanchett a Kevinu Hartovi přidala dvě další známá jména. 

Herecký ansámbl akční sci-fi řachanice Borderlands se začíná pomalu rozrůstat. První potvrzenou herečkou, která bude hledat mimozemský vault na Pandoře, byla Cate Blanchett. Ta se zhostí role Lilith, ženy s nadpřirozenými schopnostmi. Společně s ní se za dobrodružstvím vydá Kevin Hurt coby žoldák Roland a před časem se k nim připojila další dvě jména.

Tím prvním je Jamie Lee Curtis (série Halloween, Na nože). Herečka si zahraje Patriciu Tannis, jež je ve videoherní předloze vědkyní a archeoložkou. Primárně se specializuje na technologie a artefakty prastaré mimozemské civilizace. Postava se objevila ve všech dílech videohry a režisér Eli Roth vyjádřil radost z budoucí spolupráce s Curtis (která je v osobním životě vášnivou hráčkou videoher), čímž si splní celoživotní sen. Podle režiséra její humor, vřelost a brilantnost pomůže parádně Tannis vystihnout.

2K Games

Dalším hercem je Jack Black, jenž se sešel s Rothem při natáčení fantasy snímku Čarodějovy hodiny, kde hrála i Blanchett. S Hartem Black zase natočil poslední dva Jumanji filmy a soudě dle jeho kanálu na YouTube, mu jsou videohry také hodně blízké. V Borderlands na něj čeká role známého robůtka na kolečku Claptrapa, který je hráčovým průvodcem a neoddělitelnou součástí videoherní série. Herec robotovi pravděpodobně propůjčí jenom hlas a vzhledem k Jackově lásce k rockové muzice bych se nedivil, kdyby si ve filmu sem tam neodpustil trošku zpěvu. Na druhou stranu ale může fanoušky zamrzet, že tvůrci neoslovili třeba Jima Forondu, jenž Claptrapa daboval v Borderlands 3

Samotný Foronda na svém twitteru vyjádřil zklamání, když zjistil, že úlohu Claptrapa si ve filmu nezopakuje. Blackovi přesto pogratuloval a vzkázal mu, aby se o robůtka dobře postaral. Black je dobrý komik, tak doufejme, že odvede dobrý výkon, nicméně známý Claptrapův hlas by mohlo propojit film s videohrou o trochu víc. Co myslíte? 

Borderlands vychází ze stejnojmenné videoherní předlohy, v níž skupinka lovců na pusté planetě Pandora pátrá po trezoru (vaultu), jenž ukrývá mimozemskou technologii, po níž touží zlá korporace Atlas. Režíruje Eli Roth podle scénáře Craiga Mazina. Hrají Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis a Jack Black.

Foto: 2K Games

Zdroje: Comingsoon, THR

Galerie: 9

Videoherní snímek Borderlands nabírá silné herecké obsazení | Fandíme filmu Videoherní snímek Borderlands nabírá silné herecké obsazení | Fandíme filmu Videoherní snímek Borderlands nabírá silné herecké obsazení | Fandíme filmu Videoherní snímek Borderlands nabírá silné herecké obsazení | Fandíme filmu Videoherní snímek Borderlands nabírá silné herecké obsazení | Fandíme filmu Videoherní snímek Borderlands nabírá silné herecké obsazení | Fandíme filmu Videoherní snímek Borderlands nabírá silné herecké obsazení | Fandíme filmu Videoherní snímek Borderlands nabírá silné herecké obsazení | Fandíme filmu Videoherní snímek Borderlands nabírá silné herecké obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest