Black Adam si údajně vyhlédl představitele superhrdiny Hawkmana

Black Adam si údajně vyhlédl představitele superhrdiny Hawkmana | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
První klapka sice nepadla dle plánu, ale Warneři zatím s datem premiéry nehýbou.

Jak se zdá, produkce komiksovky Black Adam s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli odstartuje patrně až příští rok, jelikož hvězda snímků Mrakodrap či Jumanji: Další level musí nejprve dokončit natáčení týmovky Red Notice. Netflix údajně začal tlačit na pilu a snaží se proces urychlit. Streamovací gigant by rád restartoval produkci letos na podzim. Otázkou zůstává, kolik natáčecích týdnů tvůrcům zbývá, ale jeví se jako pravděpodobné, že dříve než příští rok se Johnson k Black Adamovi nedostane. I tak je kolem ambiciózního projektu neustále živo. Již dříve bylo oznámeno, že Noah Centineo se představí coby Atom Smasher. V komiksech byli Black Adam a Atom Smasher, který má nadlidskou sílu a dokáže měnit svoji velikost, na jedné lodi, ale těžko soudit, co s postavou provedou filmaři.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The question is.. should I start training again?

Příspěvek sdílený Noah (@ncentineo),

Studio Warner Bros. ovšem nezahálí a pilně řeší castingovou tajenku. Nyní se začalo spekulovat o tom, že pro roli Hawkmana by Warneři rádi získali Alexandera Skarsgarda. Hawkman se poprvé objevil v roce 1940 a ve většině reinkarnací jde o archeologa Cartera Halla, jenž má k dispozici křídla z kovu Nth. Hall bývá popisován jako impulzivní, vznětlivý a velice nebezpečný bojovník, který nejprve "tasí zbraň" a až posléze klade otázky. Má výjimečné pouto s Hawkgirl, přičemž jeho prioritou číslo jedna je její ochrana. Pakliže v nějakém ohledu selže, pomstu si nikdy neodpustí. Rovněž disponuje brilantní válečnickou myslí a strategickým uvažováním.

Warner Bros.

Skarsgard působí jako ideální kandidát pro roli Hawkmana, leč zatím nebylo nic oficiálně potvrzeno. Fyzicky by neměl mít problém, což dokázal v roce 2016 v akčním dobrodružství Legenda o Tarzanovi. Loni si užil štěk v romantické komedii Srážka s láskou, okouzlil Keiru Knightley v solidní válečné romanci Zraněná srdce a vytáčel Nata Wolffa jako štábní seržant / velitel čety ve válečném dramatu The Kill Team. Větší úspěch by švédský sympaťák dozajista uvítal.

Black Adam by měl dorazit na plátna kin 22. prosince 2021, ale teprve se uvidí, zda Warneři premiéru přece jenom neposunou. Současně to vypadá, že Shazam! 2 by se měl skutečně začít natáčet příští rok v létě, tudíž by se měla stihnout premiéra 4. listopadu 2022.

Zdroj: Illuminerdi, MW, CBM

Foto: Warner Bros. (titulka ilustrační, z filmu Legenda o Tarzanovi)

Galerie: 4

Black Adam si údajně vyhlédl představitele superhrdiny Hawkmana | Fandíme filmu Black Adam si údajně vyhlédl představitele superhrdiny Hawkmana | Fandíme filmu Black Adam si údajně vyhlédl představitele superhrdiny Hawkmana | Fandíme filmu Black Adam si údajně vyhlédl představitele superhrdiny Hawkmana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest