Machři 2: Partička kolem Adama Sandlera se vrací!

Machři 2: Partička kolem Adama Sandlera se vrací! | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Druhé komediální dobrodužství dlouholetých kámošů se blíží. Pusťte si trailer, v němž se představí i "záporák" v podání Taylora Lautnera.

První Machři jsou dodnes vnímáni poměrně rozporuplně. Fanoušci občas přestřeleného humoru Adama Sandlera pějí ódy, zbytek diváctva nad patáliemi pětice kamarádů z dětství kroutí hlavou. Osobně nejsem žádný velký fanda komediálních "sandlerovek", přičemž například trapnou příšernost Jack a Jill řadím k tomu vůbec nejhoršímu, co jsem kdy viděl. Nicméně Machři mě oslovili fajnovou atmosférou, hvězdným hereckým obsazením a příjemným soundtrackem. Některé nevkusné vtipy si tvůrci mohli odpustit, avšak celkově jsem si snímek z roku 2010 docela užil. Jedna známá poučka říká, že peníze generují další peníze. A jelikož jednička, i přes monstrózní osmdesátimilionový rozpočet, vydělala pěkný balík ($271,4 mega celosvětově), dvojka je logickým vyústěním.

Režisér Dennis Dugan střídá lepší a horší chvilky, tak snad se bude tentokrát trošku mírnit. K ruce bude mít opětovně hvězdný herecký ansámbl, ač Rob Schneider, jeden z ústřední pětice, bude tentokrát chybět. Zbytek party zůstává neměnný! Adam Sandler, Chris Rock, Kevin James, David SpadeSalma Hayek, Maya Rudolph a Maria Bello - ti všichni se v pokračování objeví. Navíc si tričko znovu sundá Taylor Lautner coby místní namachrovaný padouch, který bude našim postarším šprýmařům zatápět. V samotném traileru se též dostatečně uvede dvojice Shaquille O'Neal a Andy Samberg, s nimiž by mohla být celkem "hlína". Varovným prstem je přirozeně úvodní scénka s jelenem, jež dává tušit, že Dugan si zapomněl vzít svoje prášky na hlavu. Snad podobných chvilek bude minimum. V galerii ještě naleznete dva plakáty. Česká premiéra je stanovena na 15. srpna 2013.

Machři 2 - Trailer #1

Galerie: 2

Machři 2: Partička kolem Adama Sandlera se vrací! | Fandíme filmu Machři 2: Partička kolem Adama Sandlera se vrací! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest