Costner a Besson chystají akční thriller

Costner a Besson chystají akční thriller | Fandíme filmu
Představitel Robina Hooda a Wyatta Earpa je v poslední době znovu v kurzu a chystá zajímavý projekt s legendárním francouzským tvůrcem.

Kevin Costner byl zejména v devadesátých let zárukou kvalitní podívané. Uměl si vybrat atraktivní role a měl široké pole žánrové působnosti. V posledních letech však jeho hvězda malinko upadala a v roce 2011 se prošedivělý sympaťák dokonce odmlčel úplně. Čerstvou mízu mu do žil vtryskla televizní minisérie Hatfields & McCoys, v níž ztvárnil skutečnou postavu Anse "Devila" Hatfielda, jehož rodina se krátce po americké občanské válce dostala do krvavého střetu s klanem Randalla McCoye, kterého si střihnul Bill Paxton. Jedná se o exkluzivní záležitost, jež si bezpochyby zaslouží pozornost všech fandů americké historie. Rodák z Kalifornie si za svůj výjimečný herecký výkon odnesl prestižní ocenění Emmy v hlavní mužské kategorii. V blízké budoucnosti se představí jako Jonathan Kent ve Snyderově novém Supermanovi, přičemž momentálně pilně pracuje společně s Chrisem Pinem a Keirou Knightley na dalším dobrodružství analytika CIA Jacka Ryana. A to stále není všechno! Server Deadline přinesl zprávu, že Costner jedná o účasti v akčním thrilleru o smrtelně nemocném agentovi tajné služby. Produkuje Luc Besson a o režii má prý zájem McG, tudíž další velké hollywoodské jméno.

Příběh filmu - zatím pracovně nazvaného jako Three Days to Kill - by měl sledovat osudy agenta Ethana Rennera, který dlouhá léta vykonával černou práci pro vládu. Nyní zjistil, že umírá a rád by si to před skonem vyžehlil u své rodiny. Znenadání je opětovně kontaktován tajnou službou s lákavou obchodní nabídkou. Bude mu poskytnuta experimentální droga, jež ho může zachránit, ovšem protislužbou bude odstranění vybraného subjektu. Už tak bezradnou situaci ztěžuje fakt, že droga má halucinogenní účinky. V tomto rozpoložení má Renner zlikvidovat cíl a obnovit zpřetrhané vztahy s rodinou. Na první pohled to vypadá hodně originálně a chytlavě. Co myslíte?

Zdroje: Deadline, SlashFilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest