Lovec Kraven: Keanu Reeves dostal nabídku stát se spidermanovským záporákem

Lovec Kraven: Keanu Reeves dostal nabídku stát se spidermanovským záporákem | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 8 obrázků
Že by John Wick přestal lovit padouchy a zaměřil se na Spider-Mana?

Komiksový lovec Kraven (Kraven the Hunter) se chystá na plátna kin už pěknou řádku let. Kravenův biják kdysi chystal scenárista Richard Wenk (Expendables 2, Equalizer 2), ovšem projekt zelenou nikdy nedostal. Dle dostupných informací se měl Kraven v nikdy nerealizovaném filmu potkat se Spider-Manem tváří v tvář a příběh měl vycházet z komiksu Kravenův poslední lov. Na konci loňského léta však Kravenovým fanouškům opět svitla naděje, jelikož studio Sony údajně oslovilo režiséra J.C. Chandora, jenž má na triku třeba nadstandardní akčňák Trojí hranice, aby sólovku o nebezpečném drsňákovi natočil. Doposavad nebyla informace oficiálně nikým odkývnuta, takže těžko soudit, v jaké fázi se snímek momentálně nachází. Nicméně dost možná se ledy hýbou kupředu, poněvadž server The Illuminerdi přinesl (oficiálně nepotvrzenou) zprávu o tom, že studio Sony nabídlo hlavní roli Keanu Reevesovi a současně se prý má typologicky jednat o mix Muže v ohni a Logana. Pakliže by to byla pravda, takové komiksovce bychom se dozajista nebránili.

Kraven alias Sergej Kravinoff je potomek ruských emigrantů a prvně se představil v komiksu Amazing Spider-Man v roce 1964 (tvůrci Stan Lee a Jack Kirby). Jak naznačuje jeho přezdívka, jde o elitního a nesmírně odhodlaného lovce, jehož superschopností je stopování. Navíc pije speciální tajemné sérum, jež mu dodává sílu a zpomaluje jeho stárnutí. Znám je především díky výše zmíněnému komiksu Poslední lov. V životě chytil snad všechny velké šelmy - bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci onoho stimulujícího nápoje. Aby všem dokázal, že právě on je největším lovcem všech dob, hodlá polapit to nejnebezpečnější zvíře - samotného Spider-Mana.

Zdroj: Illuminerdi, Deadline

Foto: Lionsgate (ilustrační, John Wick)

Galerie: 9

Lovec Kraven: Keanu Reeves dostal nabídku stát se spidermanovským záporákem | Fandíme filmu Lovec Kraven: Keanu Reeves dostal nabídku stát se spidermanovským záporákem | Fandíme filmu Lovec Kraven: Keanu Reeves dostal nabídku stát se spidermanovským záporákem | Fandíme filmu Lovec Kraven: Keanu Reeves dostal nabídku stát se spidermanovským záporákem | Fandíme filmu Lovec Kraven: Keanu Reeves dostal nabídku stát se spidermanovským záporákem | Fandíme filmu Lovec Kraven: Keanu Reeves dostal nabídku stát se spidermanovským záporákem | Fandíme filmu Lovec Kraven: Keanu Reeves dostal nabídku stát se spidermanovským záporákem | Fandíme filmu Lovec Kraven: Keanu Reeves dostal nabídku stát se spidermanovským záporákem | Fandíme filmu Lovec Kraven: Keanu Reeves dostal nabídku stát se spidermanovským záporákem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest