Dusk: Další hrdinka ze Spider-Manova okruhu míří do filmu

Dusk: Další hrdinka ze Spider-Manova okruhu míří do filmu | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 1 obrázek
Když nemáte Spider-Mana, mrskněte tam nemrtvou holku, co nosí kostým, který Spider-Man přitáhl z cizí dimenze.

Studio Sony již dlouho chce kolem Spider-Mana vystavět vlastní universum. První úspěšný pokus přišel v roce 2018 s filmem Venom, kde se představil stejnojmenný komiksový antihrdina. Dalším přírůstkem do spider-manovského vesmíru je upír Morbius, který měl dorazit do kin v říjnu, což se bohužel nestane, protože raději uhnul bondovce Není čas zemřít, takže svůj příchod odložil na začátek příštího roku. Sony ale ohlásilo řadu dalších komiksových postav, které se mají dočkat vlastního celovečeráku. Tou další, jež údajně zkusí svoje šance ve filmu, má být podle serveru The Illuminerdi Dusk.

Na tajemnou postavu v černém Spider-Man narazil v Negativní zóně, což je cizí vesmír, který se odlišuje od toho našeho. Pavoučí superhrdina se tam spřátelil se skupinou rebelů, jejichž vůdce Dusk představoval pro své lidi symbol svobody. Když Dusk padl, oblékl si Spider-Man na žádost rebelů jeho oděv a porazil zlého Blastaara. Po vítězství bylo hrdinovi dovoleno vzít si oblek domů, kde si jej na sebe navlékl poté, co byl obviněný z vraždy. Na krátký čas tak pokračoval v záchraně životů v tmavém kostýmu.

Marvel Comics
Spider-Man - Dusk

Podle všeho by jako Dusk měla ve filmu vystupovat vysokoškolačka Cassie St. Commons, které v komiksu Spider-Man tmavý kostým přenechal. Hrdinka zemřela během zasvěcení do týmu Slingers, když se jí nepovedlo přeskočit z jedné střechy na druhou. Cassie byla potom sice vzkříšena, ale už není opravdu živá ani mrtvá, je něco mezi tím. Po zmrtvýchvstání dívka získala schopnosti teleportace, manipulování se stíny nebo jasnovidectví.

Jak už jsme zmínili výše, Sony má plnou hlavu plánů na budování spider-manovského světa, ale zatím dotáhlo do konce tituly Venom a Morbius a dokončuje Venoma 2. Všechny ostatní komiksové filmy jsou u Sony ve fázi příprav a brzdí je pandemie. Uvidíme, zda se na snímku o hrdince Dusk začne v dohledné době nějak více pracovat, anebo kolem ní bude ticho, jako kolem Black Cat, Silver Sable, Nightwatche, Kravena, Madame Web, Jackpot a několika dalších projektů, o kterých jsme delší dobu neslyšeli. 

Obrázky: Marvel Comics

Zdroj: The Illuminerdi

Galerie: 2

Dusk: Další hrdinka ze Spider-Manova okruhu míří do filmu | Fandíme filmu Dusk: Další hrdinka ze Spider-Manova okruhu míří do filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest