Thor: Love and Thunder: Natáčení začíná, Strážci Galaxie jsou na scéně

Thor: Love and Thunder: Natáčení začíná, Strážci Galaxie jsou na scéně | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Kdo další se k hrdinům připojí? Doctor Strange in the Multiverse of Madness naopak musí kvůli COVIDu natáčení přerušit. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Daily Mail přinesl další fotky a video z Austrálie, které ukazuje, že do země dorazil také Sean Gunn, který obvykle během natáčení představuje Rocket Raccoona. Daily Mail také poupravuje tvrzení Chrise Pratta o tom, že začne točit tento týden - na všechny herce po příletu do země nejprve čeká dvoutýdenní karanténa na hotelu.

Původní text: Herečka Elizabeth Olsen v nedávném interview prozradila, že natáčení marvelovky Doctor Strange in the Multiverse of Madness muselo být pozastaveno. V Británii narostl počet nakažených koronavirem, nemocnice jsou na hraně kapacity a tak natáčení stojí, dokud se zdravotní situace v zemi a potenciální zdravotní riziko nezlepší.

Daleko lepší epidemiologická situace panuje v Austrálii, a tak by nemělo nic bránit začátku natáčení Thora: Love and Thunder. Chris Pratt v nedávném live streamu na Instagramu potvrdil, že se ve snímku vrátí jako Star-Lord a prozradil, že natáčet začne už tento týden. Už starší zprávy odhalily, že ve snímku můžeme čekat přinejmenším většinu Strážců Galaxie (dávalo by smysl, pokud by se neobjevila Gamora) a Dave Bautista a Karen Gillan na svých Instagramech potvrdili, že přistávají v Austrálii. Přímo na zemi je pak zachytili i s Prattem fotografové, jak můžete vidět níže. Už dříve jsme se dozvěděli, že na kontinent přicestovala představitelka Mantis Pom Klementieff a už před delší dobou do země přicestoval Vin Diesel (ačkoliv u něj nelze vzhledem k předstihu vyloučit, že k protinožcům cestoval v souvislosti s nějakým zcela jiným účelem).

Kromě Strážců Galaxie se ve snímku samozřejmě vrací Chris Hemsworth jako Thor, po delší době se ukáže Natalie Portman jako Jane Foster a roli Valkyrie si zopakuje Tessa Thompson. Té se stanice MTV zeptala, zda ji čeká ve filmu láska (love) nebo hromobití (thunder). Na to herečka odpověděla: „Obojí. Nemusí jít o dvě samostatné věci… [Valkyrie] má ráda lásku jako hrom“. Dále uvedla, že scénář snímku je skvělý a máme se na co těšit po hudební stránce. V rozhovoru pro The Playlist Tessa prozradila, že až se s Valkyrie znovu setkáme, stále bude královnou Asgardu. Je součástí nového dobrodružství, máme se těšit na skvělé nové věci, ale také na staré známé ze světa Marvelu. Je možné, že tím má Tessa na mysli Strážce galaxie, nicméně v minulosti se o chystaném filmu tvrdilo, že v něm bude vystupovat celá řada marvelovských hostů, tak uvidíme, zda se nepřidá ještě někdo další.

Připravit se můžeme přinejmenším na návrat Lady Sif, kterou představuje Jamie Alexander. O její účasti už se hovořilo v předchozích měsících a s příchodem nového roku herečka sama na svém Instagramu naznačila, že se můžeme letos těšit na nové setkání s její postavou.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Chris Pratt. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.  

Foto: Marvel

Zdroje: MTV News, The Playlist, Jamie Alexander I, II, Chris Pratt, Karen Gillain, Dave Bautista, Daily Mail

Galerie: 4

Thor: Love and Thunder: Natáčení začíná, Strážci Galaxie jsou na scéně | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Natáčení začíná, Strážci Galaxie jsou na scéně | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Natáčení začíná, Strážci Galaxie jsou na scéně | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Natáčení začíná, Strážci Galaxie jsou na scéně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest