Adrift: Jared Leto a režisér Requiem za sen chystají horor od autora Kruhu

Adrift: Jared Leto a režisér Requiem za sen chystají horor od autora Kruhu | Fandíme filmu
Artisan Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
Darren Aronofsky zavře oscarového Leta na loď duchů. Bude to větší hrůza, než když spolu točili o drogách?

Režisér Darren Aronofsky a herec Jared Leto před dvěma dekádami natočili výborné drama Requiem za sen. Proto jsme zbystřili, když jsme zaslechli, že se oba pánové společně sejdou u dalšího filmu. Tím bude horor Adrift, který Leto chystá posledních deset let. Celovečerní snímek bude vycházet ze stejnojmenné povídky, za níž stojí známý japonský autor Koji Suzuki, jehož předloha Kruh se dočkala japonské filmové verze a později amerického remaku. Trojice jmen tak zní jako solidní základ pro slibný film. Scénář píše Aronofsky s Lukem Dawsonem, jenž má na kontě průměrné horory Clona a Vzkříšení démona, tak doufejme, že se ve spolupráci s Aronofskym vytáhne.

Příběh povídky se odehrává na zcela klidném otevřeném moři, kde rybářská loď narazí na opuštěnou jachtu, která vyslala zvláštní SOS signál. Zatímco je jachta vlečena do přístavu, jeden člen rybářské posádky se ujme jejího kormidla, načež brzy pochopí, proč ji zbylí členové přezdívají loď duchů. Kdo má slabost pro horor Loď duchů (trailer níže) a uvítal by něco podobného, tak Adrift by mohlo být přesně podle jeho představ. Doufejme, že nám Leto a Aronofsky naservírují pořádný horor, v němž na zdánlivě prázdné palubě o napětí nebude nouze. Adrift bude vznikat pod hlavičkou studia Blumhouse (série Insidious, Paranormal Activity).

Fotky jsou ilustrační, z filmu Requiem za sen (Artisan)

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Adrift: Jared Leto a režisér Requiem za sen chystají horor od autora Kruhu | Fandíme filmu Adrift: Jared Leto a režisér Requiem za sen chystají horor od autora Kruhu | Fandíme filmu Adrift: Jared Leto a režisér Requiem za sen chystají horor od autora Kruhu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest