Black Panther 2: Michael B. Jordan je připravený k návratu

Black Panther 2: Michael B. Jordan je připravený k návratu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Pokud Marvel bude potřebovat, aby se vrátil Black Pantherův protivník Killmonger, jeho představitel se vrátí rád. A o čem vlastně pokračování bude?

Už v létě se má začít natáčet Black Panther 2, pokračování veleúspěšné marvelovky, které se musí popasovat se ztrátou představitele hlavní role, Chadwicka Bosemana. Fanoušci spekulují o tom, jak ze zdánlivě bezvýsledné situace ven už několik měsíců, z úst zástupců Marvelu zatím zaznělo pouze to, že role nebude přeobsazena a Chadwicka nenahradí ani digitální dvojník.

Jak tedy ze šlamastiky ven? Buď přijde nový hrdina nebo se pozornost rozloží mezi zbývající postavy, popřípadě jedna z nich (nejspíš T‘Challova sestra Shuri) bude vyzdvižena do vůdčí pozice. Nebo se občas objevuje ještě jeden návrh: Nemohl by se vrátit Killmonger a vykoupit se? Ten na konci prvního filmu po souboji s T'Challou zdánlivě zemřel a je otázkou, zda by se dalo jeho „polepšení“ nějak uspokojivě vysvětlit. V jeho prospěch však mluví skutečnost, že jej hraje Michael B. Jordan, asi největší žijící černošská hvězda mladšího věku, která zároveň nemá u Marvelu žádnou jinou roli.

Na případný návrat k sérii byl v rozhovoru pro magazín People dotázaný samotný Jordan. K možnosti návratu řekl: „[Black Panther] je ze zřejmých důvodů drahý mému srdci. Ztratit [Chadwicka Bosemana], který mi byl opravdu blízko, pro mě bylo těžké. Pro sérii je ta ztráta devastující. Nicméně, pracovat v tom světě, hrát postavu, kterou jsem hrál opravdu rád a pracovat s [režisérem Ryanem Cooglerem], to je všechno pozitivní, to je rodina. Stala se z nás rodina. Takže moci se do světa [Black Panthera] nějakým způsobem vrátit, to pro mě vždycky bude něco, co bych zvažoval.“

Jordan tedy je připravený skočit před kamery, pokud jej Coogler bude potřebovat, nicméně jestli skutečně je adekvátním řešením situace předání žezla Killmongerovi, to nechám na vašem zvážení – dejte vědět v komentářích.

O čem snímek bude pojednávat, zatím vůbec nevíme. Neoficiální zákulisní drby hovoří o tom, že bychom se mohli dočkat konfliktu Wakandy s další utajovanou marvelovskou civilizací – s podvodní Atlantidou. Té velí výrazná superhrdinská figura, Namor the Sub-Mariner, což je zjednodušeně řečeno marvelovská obdboa Aquamana. Objevily se dokonce drby, podle kterých konflikt taháním za nitky rozpoutá oblíbený padouch Doctor Doom, ale v tuhle chvíli jde skutečně jen o diskutabilní drby, které není jak ověřit.

Foto: Marvel

Zdroje: Murphy's Multiverse, People

Galerie: 7

Black Panther 2: Michael B. Jordan je připravený k návratu | Fandíme filmu Black Panther 2: Michael B. Jordan je připravený k návratu | Fandíme filmu Black Panther 2: Michael B. Jordan je připravený k návratu | Fandíme filmu Black Panther 2: Michael B. Jordan je připravený k návratu | Fandíme filmu Black Panther 2: Michael B. Jordan je připravený k návratu | Fandíme filmu Black Panther 2: Michael B. Jordan je připravený k návratu | Fandíme filmu Black Panther 2: Michael B. Jordan je připravený k návratu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest