Black Panther 2: Může zesnulého Bosemana nahradit digitální dvojník?

Black Panther 2: Může zesnulého Bosemana nahradit digitální dvojník? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Odpovídá Victoria Alonso, šéfka výroby Marvel Studios.

Po smrti Chadwicka Bosemana vyvstává otázka, co bude dál s komiksovou sérií Black Panther. Jisté je pouze to, že série bude na 99% pokračovat, protože korporát Disney nenechá miliardovou značku ležet ladem. Jenže jak se obejít bez představitele hlavní role?

Argentinský magazín Clarin se zeptal Victorie Alonso, jestli by Bosemana nešlo s pomocí triků nahradit digitálním dvojníkem. Na to šéfka produkce Marvel Studios řekla, že nešlo a doplnila:

„Je jenom jeden Chadwick a ten už není mezi námi. Náš král bohužel zemřel. Ne na plátně, ale ve skutečnosti. Nikam nespěcháme a přemýšlíme o tom, jak pokračovat v příběhu a jak uctít [Chadwickovu] kapitolu a jeho tragickou, nečekanou smrt. Protože Chadwick nebyl jen úžasný člověk...ale skrze svoji postavu pozvedl celou naši společnost a výrazně se zapsal do historie. Ve světě filmové produkce někdy stačí dva nebo tři měsíce na to, abyste si řekli, že už uběhlo dost času. Ale tohle není ten případ. Musíme si rozmyslet, jak se sérií naložíme a jak jí neuděláme ostudu.“

Přístup Marvelu působí rozumně. Raději než někam spěchat, tak je lepší všechno pořádně rozmyslet a neublížit silnému mediálnímu obrazu, který se povedlo Pantherovi vybudovat. Nejrůznější pokusy s digitálními dvojníky a posmrtným oživováním hercům dosud nikdy nebyly přijaty publikem zrovna nadšeně, takže není divu, že tuto cestu studio rázně odmítá. Zbývají tak varianty přeobsazení, popřípadě dalšího pokračování bez Bosemanovy postavy T‘Chally. V tom případě by se nabízelo předání úřadu Black Panthera T‘Challově sestře Shuri, její představitelka Letitia Wright však před časem v rozhovoru uvedla, že zatím je smrtí kolegy natolik otřesená, že o podobných věcech vůbec nedokáže uvažovat.

Jak to nakonec bude se značkou, která posunula hranice toho, co je v superhrdinských příbězích možné, tedy stále ještě nevíme a dlouho vědět nebudeme. Premiéra Black Panthera 2 je v tuhle chvíli stanovena na 6. 5. 2022, ale je nanejvýš nepravděpodobné, že by se tento termín stihl.

Zdroj: Clarin

Galerie: 7

Black Panther 2: Může zesnulého Bosemana nahradit digitální dvojník? | Fandíme filmu Black Panther 2: Může zesnulého Bosemana nahradit digitální dvojník? | Fandíme filmu Black Panther 2: Může zesnulého Bosemana nahradit digitální dvojník? | Fandíme filmu Black Panther 2: Může zesnulého Bosemana nahradit digitální dvojník? | Fandíme filmu Black Panther 2: Může zesnulého Bosemana nahradit digitální dvojník? | Fandíme filmu Black Panther 2: Může zesnulého Bosemana nahradit digitální dvojník? | Fandíme filmu Black Panther 2: Může zesnulého Bosemana nahradit digitální dvojník? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest