Mission: Impossible 7 - Ne, natáčení opravdu nehlídají covidoví roboti

Mission: Impossible 7 - Ne, natáčení opravdu nehlídají covidoví roboti | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Po výbuchu Toma Cruise zaplavilo internet plno zpráv o bezpečnosti na place. Jak na herce reaguje kolegyně Vanessa Kirby?

O Mission: Impossible 7 jsme naposledy psali ve spojení s výbuchem emocí hlavního herce Toma Cruise. Ten se na place neudržel, když několik členů štábu nedodržovalo přísná hygienická opatření, zavedená z důvodu prevence a omezení šíření nemoci COVID-19. Tom podřízeným svérázným způsobem jim vysvětlil, že pokud se situace bude opakovat, mohou se se svojí prací rozloučit. K Tomově reakci se vyjádřila jeho herecká kolegyně Vanessa Kirby (Střípky ženy) a dokonce na internet unikly informace, že Cruise investoval peníze do bezpečnostních robotů. Jak to celé tedy je?

Vanessa Kirby zazářila v Mission: Impossible – Fallout a vrátí se i v očekávaném sedmém díle. Stejně jako Cruise, i ona se z mnohých důvodů bojí o stav kinematografie v době pandemie, a proto souhlasí s přísným prosazováním bezpečnostních norem. „Myslím si, že dodržování bezpečnosti je univerzální poselství,“ okomentovala herečka Tomův výstup. Vanessa se na plac ještě nevrátila, její sestra, členka štábu, ovšem ano. „Vidět svou sestru pracovat v terénu a vracet se z práce každý den domů, s tím, že vše jde dobře, je pro mě velice inspirativní. Celý průmysl je pozastaven, kina, divadla i filmové ateliéry. Když jsem ji viděla jako jednu z prvních opět chodit do práce, dala mi naději,“ prozradila.

Teď pojďme k robotům. Web The Sun přišel s informací, že Tom Cruise je tak pohlcen bezpečností na place, že koupil hrozivé bezpečnostní roboty. „Tom je natolik odhodlaný dále natáčet, že koupil bezpečnostní roboty, jelikož nedokáže být všude a hlídat, zda všichni lidé dodržují opatření. Roboti jsou opravdu propracovaní a dost zastrašující. Jsou jako Terminátor, ale méně násilní.“ Ano, tato zpráva zní opravdu šíleně a můžeme vás ujistit, že je nepravdivá. Členové štábu vyvrátili výskyt jakýkoliv robotů.

Po Vánoční přestávce se opět rozjely kamery a natáčení tak pokračuje ve Velké Británii. Nám po dalším množství odkladů premiér zbývá jen doufat, že snímek stihne svůj termín a my ho budeme moci vidět v pohodlí bezpečných kinosálů. V galerii najdete dosavadní fotografie z natáčení. 

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Foto: Paramount Pictures

Zdroje: Slashfilm, Yahoo, Screenrant I, II

Galerie: 7

Mission: Impossible 7 - Ne, natáčení opravdu nehlídají covidoví roboti | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 - Ne, natáčení opravdu nehlídají covidoví roboti | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 - Ne, natáčení opravdu nehlídají covidoví roboti | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 - Ne, natáčení opravdu nehlídají covidoví roboti | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 - Ne, natáčení opravdu nehlídají covidoví roboti | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 - Ne, natáčení opravdu nehlídají covidoví roboti | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 - Ne, natáčení opravdu nehlídají covidoví roboti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest