Avatar 2 odhalil podobu mořské vesnice

Avatar 2 odhalil podobu mořské vesnice | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Kate Winslet se rozpovídala o tom, jak je natáčení komplexní a často ani nevěděla, pro které pokračování vlastně točí scény.

Pokračování Avatara se s fanoušky podělilo o další výtvarné návrhy mimozemské Pandory. Prohlédnout si je můžete dole v galerii. Obrázky jsou sdílené v rámci série o natáčení, kterou můžete sledovat ve stories na Instagramu filmu. Na obrázcích se tyčí létající hory a vidíme Na’vie létat nad vlnami oceánu, pod jehož hladinou se bude odehrávat velká část příběhu. Producent Jon Landau na sociálních sítích vysvětlil, že obydlí v obřích kořenech mořských stromů je vesnice Metkayina, tedy zřejmě další z komunit Na’viů, které v budoucích snímcích potkáme.

O pokračování Avatara se rozpovídala také Kate Winslet, která se zastavila na rozhovor u Marca Marona. Ten sám prozradil, že navštívil ateliéry Jamese Camerona a byl z nich celý paf. Jen co vešel dovnitř, tak mu Cameron začal vykládat o tom, jak uvnitř herci po celý den na něčem pracují. Poletují kolem a dělají všechno možné. Winslet potvrdila, že takhle divoké je to s Cameronem po celou dobu.

Točila v roce 2018, kdy chystala scény pro dvě pokračování zároveň. Často prý vůbec neměla tušení, pro které pokračování zrovna točí záběry. Zkušenost to byla neskutečná. Prostě vešla do obřího hangáru a najednou bylo všechno možné. Jeden den létáte, druhý den bojujete s harpunou pod vodou. Celé to běží jako po drátkách a dokonale vás to vtáhne - nebylo výjimkou, že najednou někdo z herců začal mluvit bez varování v Na’vijštině.

Jsme zvědaví, jak se z téhle technicky komplikované skládanky nakonec dají dohromady výsledné snímky, nicméně na ty si stále ještě musíme počkat. Avatar 2 má v tuhle chvíli datum premiéry stanovené na 15.12. 2022… tedy třináct let po prvním filmu.

Avatar 2 dorazí do kin 15. prosince 2022. V hlavních rolích se představí Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Matt Gerald, Joel David Moore, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Jacks Champion a Kate Winslet. Režíruje James Cameron.

Foto: 20th Century Studios

Zdroje: Jon Landau, Avatar Instagram, WTF Podcast

Galerie: 8

Avatar 2 odhalil podobu mořské vesnice | Fandíme filmu Avatar 2 odhalil podobu mořské vesnice | Fandíme filmu Avatar 2 odhalil podobu mořské vesnice | Fandíme filmu Avatar 2 odhalil podobu mořské vesnice | Fandíme filmu Avatar 2 odhalil podobu mořské vesnice | Fandíme filmu Avatar 2 odhalil podobu mořské vesnice | Fandíme filmu Avatar 2 odhalil podobu mořské vesnice | Fandíme filmu Avatar 2 odhalil podobu mořské vesnice | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest