Po emotivním Schwarzeneggerově projevu fanoušci volají po návratu Coanana

Po emotivním Schwarzeneggerově projevu fanoušci volají po návratu Coanana | Fandíme filmu
Arnold Schwarzenegger / Twitter
Zobrazit dalších 7 obrázků
Je ještě vůbec šance na vznik filmu o stárnoucím Conanovi na sklonku jeho života?

Úspěšná fantasy sága o nepřemožitelném bojovníkovi Conanovi se dočkala v osmdesátých letech dvou filmových zářezů, v nichž zazářil Arnold Schwarzenegger. Dvojka, nazvaná Ničitel Conan, měla premiéru v roce 1984, tudíž se jedná o pořádně vousatý kousek. V minulých letech se opakovaně objevovaly zprávy o tom, že se chystá Conanův návrat, který měl být z hlediska příběhu přizpůsoben Schwarzeneggerově pokročilému věku. Dle dostupných informací se zdá, že realizace projektu se zasekla na dohadech o rozpočtu a filmových právech. Momentálně by měla mít práva na postavu Conana pod palcem společnost Conan Properties International, jež minulý rok uzavřela smlouvu s Netflixem, pod jehož dohledem by měl v nejbližší době vzniknout seriál inspirovaný knižní sérií Roberta E. Howarda. O celovečerním filmu (dříve se hovořilo o názvu The Legend of Conan) se Schwarzeneggerem v hlavní roli však zmínka nepadla.

Zatím to vypadá, že rakouský svalnatec potřetí do stejné řeky nevstoupí a jako prošedivělý Conan na trůn neusedne. I tak se alespoň symbolicky chopil obrovského Conanova meče, když před několika dny ostře odsoudil útok na washingtonský Kapitol, konfrontační politiku amerického prezidenta Donalda Trumpa, pokusy o polarizaci společnosti a vyzval k jednotě, umírněnosti a spolupráci na cestě vpřed. Těžko soudit, zda tento emotivní a za mě překvapivě velmi osobní projev bude mít reálně nějaký dopad na náladu v americké společnosti, leč vyjma politického a společenského poselství zaujal fanoušky právě zmíněný Conanův meč a ihned se objevily výkřiky ve stylu "kde je slibovaná trojka" či "už žádný Terminátor - chceme vidět krále Conana". Bohužel, dost možná zůstane pouze u fanouškovských proseb a tužeb.

Zdroje: AS / Twitter, Deadline, SlashFilm

Foto: Arnold Schwarzenegger / Twitter

Barbar Conan

14.05.1982 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Po emotivním Schwarzeneggerově projevu fanoušci volají po návratu Coanana | Fandíme filmu Po emotivním Schwarzeneggerově projevu fanoušci volají po návratu Coanana | Fandíme filmu Po emotivním Schwarzeneggerově projevu fanoušci volají po návratu Coanana | Fandíme filmu Po emotivním Schwarzeneggerově projevu fanoušci volají po návratu Coanana | Fandíme filmu Po emotivním Schwarzeneggerově projevu fanoušci volají po návratu Coanana | Fandíme filmu Po emotivním Schwarzeneggerově projevu fanoušci volají po návratu Coanana | Fandíme filmu Po emotivním Schwarzeneggerově projevu fanoušci volají po návratu Coanana | Fandíme filmu Po emotivním Schwarzeneggerově projevu fanoušci volají po návratu Coanana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest