Hawkeye: Minisérie s komiksovým lukostřelcem má mít premiéru koncem roku

Hawkeye: Minisérie s komiksovým lukostřelcem má mít premiéru koncem roku | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu další tuna fotek z natáčení. A co říká představitelka Kate Bishop na to, že je součástí MCU?

Už to nebude dlouho trvat a na Disney+ zamíří první marvelovská minisérie WandaVision. Postupně budou na streamovací platformu přibývat minisérie další a jednou takovou bude i HawkeyeJeremym Rennerem. Jestli nenastanou žádné komplikace, tak premiéra se očekává koncem tohoto roku. Hrdina tedy opět pozvedne svůj luk a společnost mu bude dělat mladá Kate Bishop v podání talentované Hailee Steinfeld. Ta se nechala slyšet, že je nadšena a poctěna, že se stala součástí Marvel Cinematic Universe. Hawkeye si v komiksové předloze Kate vycepoval jako svoji nástupkyni a v minisérii tomu nebude jinak. Steinfeld vidí postavu jako drsňačku, která je chytrá, vtipná, rychlá a díky svojí fyzičce dokáže hromadu věcí. Zároveň herečka dodala, že se už nemůže dočkat, až ji představí divákům.  

V minisérii by se podle všeho měla opravdu ukázat mladá Black Widow s tváří Florence Pugh, s níž jsme se měli poprvé setkat loni v celovečerním filmu Black Widow se Scarlett Johansson. Na scéně by se údajně měl objevit také mafián Ivan Banionis, s nímž se Hawkeye a Kate několikrát utkali na stránkách komiksu.

Níže můžete kouknout na další fotky z natáčení, které zachycují především hrdinku během akčních scén nebo s rouškou přes ústa v momentech, kdy není herečka v záběru. Další fotografie zase odhalují Veru Farmigu coby matku Kate Eleanor Bishop a Tonyho Daltona, jenž hraje Jacka Duquesneho alias Swordsmana. Nedávno se k obsazení přidal v blíže nespecifikované roli Brian d’Arcy James (První člověk, Spotlight).

Hawkeye je nová marvelovská minisérie. V hlavní roli se vrací Jeremy Renner, novou hrdinku Kate Bishop hraje Hailee Steinfeld. Showrunnerem je Jonathan Igla. Scénář k minisérii společně s Iglem píší Katrina Mathewson a Tanner Bean. Režírují Rhys Thomas a duo Bert & Bertie.

Foto: Marvel

Zdroje: Marvel, The Direct, Kicks 99.1

Galerie: 6

Hawkeye: Minisérie s komiksovým lukostřelcem má mít premiéru koncem roku | Fandíme filmu Hawkeye: Minisérie s komiksovým lukostřelcem má mít premiéru koncem roku | Fandíme filmu Hawkeye: Minisérie s komiksovým lukostřelcem má mít premiéru koncem roku | Fandíme filmu Hawkeye: Minisérie s komiksovým lukostřelcem má mít premiéru koncem roku | Fandíme filmu Hawkeye: Minisérie s komiksovým lukostřelcem má mít premiéru koncem roku | Fandíme filmu Hawkeye: Minisérie s komiksovým lukostřelcem má mít premiéru koncem roku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest