Fandíme Filmu vám přeje veselé Vánoce a šťastný Nový rok

Fandíme Filmu vám přeje veselé Vánoce a šťastný Nový rok | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Pojďme společně zvolnit, alespoň pro dnešní den.

Milí čtenáři,

tak je to tady. Po roce nikdy nekončícího každodenního proudu zpráv ze světa filmu, jsou tu opět Vánoce. Tedy svátky, se kterými je spojené určité zvolnění, rozjímání. Většina lidí se snaží nadcházející trávit v kruhu blízkých a pokud možno na chvíli odfiltrovat běžný shon, kterého jsou naše životy plné. Také u nás na obou webech se tak přinejmenším dnes pokusíme přinést zejména příspěvky zaměřené na rodinnou, odlehčenou či vyloženě vánoční tematiku. Společně s vámi se vynasnažíme zpomalit, nabrat síly a po svátcích se zase po hlavě vrhnout do rozbouřených vod filmového průmyslu.

Letošní rok byl ostatně pro filmové odvětví extrémně turbulentní. Celosvětová pandemie zpřetrhala zavedené pořádky, a tak od ledna většina z nás viděla daleko méně filmů v kinech a na ještě větší důležitosti nabraly streamovací služby. Blíže se ještě k vývoji celého odvětví vrátíme v nějakém bilančním příspěvku začátkem ledna. Zatím alespoň přejeme filmovým distributorům a provozovatelům kin pevné nervy, pomoc úřadů v nejhorších časech a věrné diváky, až se situace uklidní. Běžným fandům zatím nemůžeme v tuhle chvíli nabídnout nic jiného, než streamovací tipy. Nedávno jsme tu měli například seznam zajímavých streamovaných filmů pro měsíc prosinec. I kdybyste si z něj přímo nevybrali, tak jej můžete brát minimálně jako připomínku toho, že i mimo tradiční kina se toho pořád dost děje a filmové umění se drží na nohou, jak nejlépe dovede.

Na Fandíme nás vždycky nejvíc bavil rozmanitý svět filmových novinek, kde cinefilové dostávají každý den zas a znovu možnost se pro něco nadchnout a začít se těšit. Letošní rok v tomhle směru byl extrémně náročný, když se většina zpráv točila kolem toho, co se kde odsouvá nebo ruší a skutečně šťavnaté novinky se objevovaly s daleko menší frekvencí, než kdykoliv předtím. O to víc děkujeme všem čtenářům, kteří nám zachovali přízeň. A děkujeme, že rozumíte tomu, že každý příspěvek není nutně určený vám osobně. Svět filmu je extrémně obsáhlý a česko-slovenský počet zájemců o filmovou tematiku omezený. Pravděpodobně vám nekápneme do noty každým příspěvkem, ale vždycky alespoň uděláme všechno pro to, aby se ta vaše „krevní skupina“ zase dříve či později opět v naší nabídce objevila. Tímto bych chtěl zároveň za sebe poděkovat našim redaktorům, že tuhle rozmanitou každodenní nabídku pomáhají přinášet. Budeme v tom pokračovat i nadále a do Nového roku nelze než popřát vám i nám, aby opět svět aktualit byl co nejdivočejší a nejbarvitější.

Závěrem letos prostě nelze vynechat tradiční sváteční klišé: Hlavně buďte všichni zdrávi. vy i vaši blízcí. Zbytek už se nějak zvládne.

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok vám jménem redakce přeje:

Petr „Anarvin“ Slavík, šéfredaktor FandimeFilmu.cz a FandimeSerialum.cz

Titulní foto: Přátelé stanice NBC

Galerie: 2

Fandíme Filmu vám přeje veselé Vánoce a šťastný Nový rok | Fandíme filmu Fandíme Filmu vám přeje veselé Vánoce a šťastný Nový rok | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest