WandaVision: Nový trailer blíže představuje psychedelickou marvelovku

WandaVision: Nový trailer blíže představuje psychedelickou marvelovku | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nejmocnější hrdinka Marvelu a zdánlivě zesnulý Vision jsou uvěznění v noční můře klasických sitcomů.

V posledních několik dnech Marvel každý den zveřejňoval nový plakát k chystané minisérii WandaVision. Každý plakát reprezentoval jednu dekádu televizních sitcomů, od jejich zrodu v 50. letech, prakticky až po současnost. Sitcomy jsou pro minisérii velkou inspirací a zdá se, že mocná kouzelnice Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) bude uvězněná v jakési "noční můře", která funguje právě podle pravidel televizních komediálních seriálů. Všechny jednotlivé plakáty si můžete připomenout dole v galerii. Fanoušci byli přesvědčení, že publikování plakátů je nenápadný odpočet, který ukrajuje dny ke zveřejnění nového traileru. A to se nakonec skutečně potvrdilo. Trailer je tu a vy si jej můžete přehrát.

Jak sami můžete vidět, skutečně se nacházíme v jakémsi iluzorním světě, kde (zdá se) je uvězněná celá řada nic netušících jedinců, kteří dělají Wandě nedobrovolnou společnost. Mezi nimi nechybí například Teyonah Parris jako Monica Rambeau, kterou jsme poprvé potkali jako malou holku v Captain Marvel. Teď se po letech vrací jako dospělá žena, která se má objevit i v dalších budoucích marvelovkách. V komiksech vystupuje jako superhrdinka.

WandaVision je chystaná šestidílná minisérie od Marvel Studios, natočená pro službu Disney+. Je pevnou součástí provázaného světa Marvelu a pojednává o tom, co bylo s Wandou Maximoff po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, Paul Bettany jako Vision, Kat Dennings jako Darcy Lewis a Randal Park jako Jimmy Woo. Teyonah Parris ztvární dospělou Monicu Rambeau a Kathryn Hahn „vlezlou sousedku“. Showrunnerkou je Jac Schaeffer, režíruje Matt Shakman. Premiéra proběhne 15. ledna 2021.

Foto: Marvel

Galerie: 8

WandaVision: Nový trailer blíže představuje psychedelickou marvelovku | Fandíme filmu WandaVision: Nový trailer blíže představuje psychedelickou marvelovku | Fandíme filmu WandaVision: Nový trailer blíže představuje psychedelickou marvelovku | Fandíme filmu WandaVision: Nový trailer blíže představuje psychedelickou marvelovku | Fandíme filmu WandaVision: Nový trailer blíže představuje psychedelickou marvelovku | Fandíme filmu WandaVision: Nový trailer blíže představuje psychedelickou marvelovku | Fandíme filmu WandaVision: Nový trailer blíže představuje psychedelickou marvelovku | Fandíme filmu WandaVision: Nový trailer blíže představuje psychedelickou marvelovku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest