Wandavision: Herci slibují zatím nejvyšinutější Marvel příběh

Wandavision: Herci slibují zatím nejvyšinutější Marvel příběh | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 6 obrázků
Marvel se nebojí a vytváří epický a šílený retro sitcom.

Marvel Studios umí hodně věcí opravdu dobře. Skvělá práce s postavami, bombastické efekty nebo pečlivá provázanost jednotlivých filmů. To všechno dělá MCU tak skvělým. V posledních letech se ale Marvelu jedna věc obzvláště daří. A to sice to, že se nebojí experimentovat.. Ať už mluvíme o zaměstnávání poměrně neznámých indie režisérů, zpracovávání ne až tak věhlasných a tak trochu bizarních postav nebo boření hranic superhrdinského žánru. A vypadá to, že s nadcházejícími minisériemi na Disney+ se hodlá studio v tomto ohledu posunout zase o úroveň výš.

Názorným důkazem toho je minisérie WandaVision. Z té se totiž Marvel rozhodl udělat zatím snad nejpodivnější mix žánrů v celém MCU. Kevin Feige a spol. chystají retro sitcom z padesátých let říznutý s bombastičností ostatních marvelovek. Podle Elizabeth Olsen a Paula Bettanyho se pak máme těšit na opravdu šílenou jízdu. V minisérii se prý podíváme do hloubky vztahu Scarlet Witch s Visionem, postavy pak podle herců projdou velkým vývojem. To všechno bude zabalené v pořádné dávce akce, epiky a šílenosti.

Autoři minisérie se prý rozhodli z velké části inspirovat v komiksech, konkrétněji se však Olsen s Bettanym nezmínili. Nejčastěji se ale rojí spekulace o tom, že by se mohlo WandaVision alespoň lehce inspirovat slavnou sérií House of M a že by mohla Wanda v minisérii vytvořit vlastní realitu, ve které Vision není mrtvý a žijí šťastně jako rodina. Bude každopádně zajímavé sledovat, kam přesně se minisérie vydá a jak bude případně navazovat na zbytek MCU, hlavně tedy na Doctor Strange In the Multiverse of Madness.

O čem byste si přáli, aby minisérie byla vy? Napište nám do komentářů. Na závěr si můžete ještě připomenout prezentaci WandaVision na letošním Comic-Conu.

Zdroje: Entertainment Weekly

Galerie: 7

Wandavision: Herci slibují zatím nejvyšinutější Marvel příběh | Fandíme filmu Wandavision: Herci slibují zatím nejvyšinutější Marvel příběh | Fandíme filmu Wandavision: Herci slibují zatím nejvyšinutější Marvel příběh | Fandíme filmu Wandavision: Herci slibují zatím nejvyšinutější Marvel příběh | Fandíme filmu Wandavision: Herci slibují zatím nejvyšinutější Marvel příběh | Fandíme filmu Wandavision: Herci slibují zatím nejvyšinutější Marvel příběh | Fandíme filmu Wandavision: Herci slibují zatím nejvyšinutější Marvel příběh | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest