Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho

Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Součástí nového příběhu o proradném Thorově bratrovi má být hned celá plejáda nejrůznějších Lokiho alternativních podob.

Nová marvelovská minisérie Loki dokončila natáčení. Nebo to alespoň uvádí Atlanta Filming, známý hollywoodský paparazzi s intimní znalostí filmařský poměrů v Atlantě, kde Marvel točí velkou část svých projektů, včetně Lokiho. Natáčení začalo v lednu letošního roku, v březnu bylo přerušeno pandemií koronaviru a následně pokračovalo od září. Minisérie pojednává o tom, co dělal Loki z paralelní reality po tom, co v Avengers: Endgame ukradl kosmickou kostku a zmizel neznámo kam. Série by měla zachytit, jak Loki (Tom Hiddleston) postupně zraje ve světě, ve kterém se pravidelně nesetkává se svým bratrem Thorem. Velkým tématem zřejmě bude přeskakování mezi realitami, popřípadě mezi různými časovými obdobími.

Mnoho detailů prozatím neznáme, avšak podle nepřímých indicií to vypadá, že bychom v seriálu měli potkat celou řadu různých Lokiho alter-eg, paralelních verzí nebo snad dílčích já. Už v minulosti jsme vám přinesli fotky z natáčení, na kterých Sophia Di Martino nosí Lokiho klasický zelený kostým. Dříve se spekulovalo o tom, že by to mohla být některá z existujících marvelovských postav, například kouzelnice Enchantress. V prapůvodní castingové zprávě však byla označena jako „ženské ztělesnění Lokiho“ a jako postava, která se spolu s Lokim bude v seriálu dělit o hlavní roli.

Už před časem se objevily také zprávy, že Jack Veal si zahraje dětskou verzi Lokiho. Kdo ví, třeba se dočkáme pouze flashbacku, ve kterém uvidíme Lokiho jako malého kluka, ale stejně tak může jít o něco zcela jiného. V komiksech vystupuje postava přezdívaná jako „Kid Loki“ a v zásadě jde o znovuzrozené vtělení Lokiho poté, co Thorův bratr zemře. Před pár dny se objevila fotka ze zákulisí, na které je k vidění samolepka se jménem „Luke“, což je v komiksech jedno ze jmen, pod kterými je Kid Loki známý. Že by se Kid Loki měl objevit, čerstvě tvrdí také šéfredaktor serveru The Geeks World-Wide, který nás jako první informoval o návratu Alfreda Moliny do role spidermanovského záporáka Doctora Octopuse. Šéfredaktor dále uvádí, že Loki bude mít v minisérii „mnoho“ verzí.

Jaké budou ty další? Dámskou podobu už jsme zmiňovali, ale ještě je tu jedna podoba. Už dlouho je potvrzené, že blíže nespecifikovanou roli v minisérii dostal Richard E. Grant. Databáze IMDb v jednu chvíli uvedla, že by měl hrát roli označovanou jako „Klasický Loki“. Ať už to přesně znamená cokoliv, každopádně to vypadá, že Grant v minisérii ztvární postaršího Lokiho. Ostatně, když se na herce podíváte, jistá podoba s Tomem Hiddlestonem tu rozhodně je. Takže starší Loki, malý Loki či Loki žena, to by mohly být postavy, které budou populárnímu antihrdinovi dělat v chystané minisérii společnost.

Doufáme, že cokoliv nového bychom se o minisérii mohli dozvědět v noci ze čtvrtka na pátek, na kdy má Disney připravenou velkou prezentaci svých budoucích plánů.

Minisérii Loki režíruje Kate Herron, showrunnerem je Michael Waldron. Natáčení začalo zkraje roku 2020, aby se stihla premiéra na jaře 2021. Dosud jsme o minisérii věděli to, že pojednává o verzi Lokiho, která v Avengers: Endgame unikla s Kosmickou kostkou.

Zdroje: Tauren Archie, IMDb, The Komix Kid, Murphys Multiverse I, II

Galerie: 10

Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho | Fandíme filmu Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho | Fandíme filmu Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho | Fandíme filmu Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho | Fandíme filmu Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho | Fandíme filmu Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho | Fandíme filmu Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho | Fandíme filmu Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho | Fandíme filmu Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho | Fandíme filmu Loki: Další marvelovka je dotočená, máme potkat řadu různých podob Lokiho | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest