Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando

Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Šéf Disneyho potvrdil, kdy minisérii uvidíme, je však otázkou, zda to v současné situaci stále platí.

Natáčení minisérie Loki bylo zastaveno, tak jako natáčení všech ostatních Marvel minisérií. Prozatím se mluví o přerušení na čtyři týdny, ale abych byl upřímný, to mi přijde jako poněkud optimistická vyhlídka. Každopádně, těsně před tím, než se natáčení zastavilo, dozvěděli jsme se několik novinek.

Ta první možná přestane vzhledem k nastalé situaci brzy platit – Bob Iger z Disneyho při konferenci s akcionáři minulý týden uvedl, že s premiérou se počítá na začátek roku 2021. Aktuálně nad termínem visí otazník, takže vás budeme informovat, pokud se dozvíme víc.

Pak tu máme castingovou novinku. K obsazení se připojil držitel oscarové nominace (Můžete mi kdy odpustit) Richard E. Grant (Star Wars: Vzestup Skywalkera, Logan, Panství Downton, Hra o trůny). Dle dostupných informací by se měl ukázat pouze v jedné epizodě, avšak nevíme, jakou roli dostal.

Tajuplná byla v nejnovějším rozhovoru také Gugu Mbatha-Raw, u které stále netušíme, koho vlastně hraje. Tohle tajemství nijak nepoodhalila, nicméně její vyhýbavá odpověď zdánlivě naznačuje, že by se postava měla vrátit ještě v nějaké budoucí marvelovce. Také si pochvaluje, že může pracovat spolu s Tomem Hiddlestonem, se kterým chodila do stejné herecké školy.

A to nejzajímavější na konec. Insider Charles Murphy potvrzuje, že v sérii se objeví tzv. Minutemeni. To jsou v marvelovských komiksech obrnění roboti, které používá organizace TVA k zabezpečení své centrály a nahánění záškodníků, kteří dělají neplechu v časoprostorovém kontinuu. Jak víme, tak právě TVA (Time Variance Authority) by v minisérii měla kvůli něčemu jít po krku Lokimu. Minutemeni zřejmě budou především hrubou sílou ve službách členů TVA, nikoliv výrazné postavy s prokreslenou osobností. Jednoho z Minutemenů hraje kaskadér Chris Brewster (dublér Charlieho Coxe v Daredevilovi) a další členku komanda hraje Isabelle Fretheim, u níž ve filmografii taktéž převažují kaskadérské zářezy.

To je pro dnešek k Lokimu vše, na závěr ještě přikládáme video, které shrnuje vše, co jsme se o minisérii dozvěděli doposud. Dole v galerii můžete vidět Minutemeny a dosud zveřejněné obrázky k Lokimu.

Minisérii Loki režíruje Kate Herron, showrunnerem je Michael Waldron. Natáčení má začít na začátku roku 2020, aby se stihla premiéra na jaře 2021. Dosud jsme o minisérii věděli to, že pojednává o verzi Lokiho, která v Avengers: Endgame unikla s Kosmickou kostkou. Série by měla pojednávat o Lokiho úprku napříč časem a prostorem, kdy nenápadně ovlivňuje chod lidských dějin a přitom se sám začíná měnit.

Zdroje: Disney, Variety, Games Radar, Murphys Multiverse

Galerie: 10

Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando | Fandíme filmu Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando | Fandíme filmu Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando | Fandíme filmu Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando | Fandíme filmu Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando | Fandíme filmu Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando | Fandíme filmu Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando | Fandíme filmu Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando | Fandíme filmu Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando | Fandíme filmu Loki: Přidal se herec ze Star Wars a uvidíme robotické komando | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest