Ant-Man: Minutové promo video konečně online

Ant-Man: Minutové promo video konečně online | Fandíme filmu
Slavné video z loňského Comic-Conu si konečně našlo cestu na internet.

Tak jsme se konečně dočkali. Bájné Ant-Manovo promo z loňského Comic-Conu je konečně na síti. O videu se dlouhé měsíce mluvilo, jeden fanoušek se ho dokonce pomocí kreslených story boardů pokusil znovu vytvořit. Teprve teď si ho ale můžeme prohlédnout, a i když záznam unikl na veřejnost v mizerné kvalitě, nelze o první stopáži z Ant-Mana mluvit jinak než s nadšením! Video je vydařené po akční stránce, má styl i vtip, obecně se dá už z krátké upoutávky docela slušně odhadnout, v jakém duchu by se mohl nést celý film. Zmenšovací schopnost nepůsobí vůbec trapně, což je jedna z klíčových kvalit, které je na videu třeba pochválit, a podle slov režiséra Edgara Wrighta se navíc vůbec nejedná ani zdaleka o konečný produkt – to co vidíme je teprve jakási beta verze.

Dále režisér Wright v nedávném rozhovoru uvedl, že film sice bude patřit do filmového Marvel Universe, ale bude působit dost samostatně, zrod hrdiny převypráví neobvyklým způsobem (přičemž zrovna u Wrighta se můžeme spolehnout, že se nejedná jen o prázdná slova) a půjde o „superhrdinský film v rámci jiného žánru“. Přičemž lze tušit, že tím jiným žánrem by mohla být komedie.

Wright dále vysvětlil, proč přípravy filmu trvají tak dlouho (Edgar na projektu pracuje od roku 2006). Rozhodně se prý nejednalo o žádné tvůrčí či realizační potíže, Wright byl po celou dobu v kontaktu s prezidentem Marvelu Kevinem Feigem a měl poměrně jasnou představu o tom, jak by měl film vypadat. Nicméně do cesty se mu postupně připletly snímky Scott Pilgrim a The World’s End, které prostě chtěl natočit co nejdřív. A podle Wrightových slov je vlastně dobře, že ty filmy natočil, protože se alespoň řádně proškolil v používání filmových triků, kterých bude Ant-Man plný.

A teď si honem pusťte video, než z internetu zase zmizí!

Ant-Man promo: Alternativa 1

 

Ant-Man Promo - Alternativa 2

 

Zdroj: IGN UK

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest