Little Fish: V pandemické romanci přicházejí nakažení o vzpomínky

Little Fish: V pandemické romanci přicházejí nakažení o vzpomínky | Fandíme filmu
IFC Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Koronaviru bylo už dost, v tomhle případě bude v ohrožení mimo jiné i vaše vnitřní "já". Koukněte na trailer a seznamte se.

Kyperský režisér a scenárista Chad Hartigan nepatří mezi nejznámější filmaře současnosti, ale má na kontě solidní festivalové kousky Morris z Ameriky a To je Martin Bonner. V únoru příštího roku zkusí štěstí s romantickou sci-fi Little Fish, jež bude mít i díky slušnému hereckému obsazení a pandemické tematice přeci jenom výraznější ambice. Hlavních rolí se chopili Olivia Cooke (Ready Player One: Hra začíná) a Jack O'Connell (Nezlomný) a střihnou si zamilovaný pár, který se musí vypořádat s krutou pandemickou hrozbou. Nicméně nebojte se, koronaviru se tentokrát obloukem vyhneme, neboť v Hartiganově filmu bude onemocnění způsobovat ztrátu vzpomínek a narušení centrálního nervového systému. Nejenže nakažení bojují o fyzické přežití, ale taktéž o zachování vlastní duše, společenských vazeb a emocionálních prožitků.

Materiál připomíná mix romantické dramedie Věčný svit neposkvrněné mysli a umírněné verze sci-fi hororu 28 dní poté. Faktem ovšem zůstává, že se snímek bude v prvé řadě věnovat citovému poutu, které se hlavní hrdinové zoufale snaží zachránit, a postupnému zesilování symptomů odosobňujícího onemocnění. Žádná velká legrace to patrně nebude, tudíž si spíše připravte papírové kapesníky, jelikož na konci nějaká ta slzička asi padne. O scénář se postaral Mattson Tomlin (Projekt Power) a premiéra byla stanovena na 5. února 2021.

Zdroj: IFC Films

Foto: IFC Films

Galerie: 6

Little Fish: V pandemické romanci přicházejí nakažení o vzpomínky | Fandíme filmu Little Fish: V pandemické romanci přicházejí nakažení o vzpomínky | Fandíme filmu Little Fish: V pandemické romanci přicházejí nakažení o vzpomínky | Fandíme filmu Little Fish: V pandemické romanci přicházejí nakažení o vzpomínky | Fandíme filmu Little Fish: V pandemické romanci přicházejí nakažení o vzpomínky | Fandíme filmu Little Fish: V pandemické romanci přicházejí nakažení o vzpomínky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest