Eliza Graves: Ujme se Kate Beckinsale hlavní role?

Eliza Graves: Ujme se Kate Beckinsale hlavní role? | Fandíme filmu
Připravované psychologické drama Eliza Graves, inspirované povídkou Edgara Allana Poea, vypadá nadmíru zajímavě. Známe i jméno režiséra.

Půvabná britská herečka Kate Beckinsale, známá například z latexové akční série Underworld či z nedávného remaku legendární scifárny Total Recall, by se mohla objevit v chystaném psychologickém thrilleru Eliza Graves. Mělo by se jednat o filmovou adaptaci povídky The System of Doctor Tarr and Professor Fether (vřele doporučuji k přečtení, ač změn oproti předloze bude asi požehnaně) z pera básníka a prozaika Edgara Allana Poea. Prvně byl poutavý text publikován roku 1845 v periodiku Graham's Magazine. O režii se před časem ucházel Oren Peli, tedy člověk zodpovědný za temnými zvuky napěchovanou Paranormal Activity, nicméně k dohodě zřejmě nedošlo, protože momentálně figuruje v kolonce režie jméno Brada Andersona (Mechanik, The Call). A to je přirozeně mnohem lepší volba. Peli však u projektu zůstává jako člen týmu producentů.

Příběh se zaměřuje na osudy mladé lékařky, jež nedávno promovala na Harvardově univerzitě. Dívka se rozhodne pro práci v ústavu pro duševně choré, přičemž se brzy zamiluje do jednoho z tamějších zaměstnanců. Leč věci se zkomplikují ve chvíli, kdy si Eliza uvědomí, že kontrolu nad zařízením převzali pacienti. Produkční práce startují 21. června 2013 v Bulharsku. O scénář se postaral prakticky neznámý Joe Gangemi.

Zdroj: ScreenRant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest