Dwayne The Rock Johnson v Expendables 3?

Dwayne The Rock Johnson v Expendables 3? | Fandíme filmu
A v jaké další populární sérii by si moc chtěl zahrát?

Když Sly naposledy mluvil o Expendables 3, zmínil se o tom, že je potřeba do série napumpovat mladou krev. Bohužel tím měl na mysli, že se spolu se starými svalovci pustí do příští mise několik mladých geeků. Přitom o něco podobného pravděpodobně stojí jen málokterý fanoušek. Těžko říct, proč z příštího dílu dělá Stallone vědu a složitě nad posilou dumá. Stačí přece obsadit Rocka s Vinem Dieslem a všichni budou spokojení! Podle všeho navíc stačí zvednout telefon. Dwayne The Rock Johnson totiž v nedávném interview na otázku, zda by si zahrál ve třetích Expendables odpověděl:

„…Jo, jasně. Slye mám rád. Už nějakou dobu jsme kámoši…Miluju jedničku a těším se na dvojku [rozhovor vyšel teď ale proběhl ještě před premiérou dvojky]. Jasně, když bude Sly potřebovat nějakého naháněče, ví kde mě hledat“.

Takže Sylvestře, nedělej Zagorku a brnkni mu! A mimochodem, Expendables nejsou jediná série, které by se The Rock nebránil. V jiném rozhovoru se svěřil, že jako malý si nejvíc hrát s vojáčky G.I. Joe a s figurkami ze Star Wars. S G.I. Joe už si sen splnil, když si v blížícím se filmu zahraje velitele týmu Roadblocka. Stejně tak by si ale moc rád zahrál v příštím filmu J.J. Abramse. Tam mu osobně moc velké šance nedávám, ale kdyby se spokojil s nějakou malou roličkou, tak vlastně asi proč ne.

Na závěr se ještě na chvíli vrátíme k Expendables 3. V Johnsona bychom asi prozatím příliš doufat neměli, nicméně další bulharský web přišel se zprávou, že ve filmu uvidíme Nicolase Cage. Opisuje poze ze včerejší zprávy? Nebo to můžeme brát jako další potvrzení Cageovi účasti? Zůstaňte na příjmu a jakmile budeme vědět víc, dáme vám vědět!  

Zdroje: Collider, Darik News, News.com.au

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest