The Journeyman: Člen Síně slávy UFC se ujme hlavní role v chystaném boxerském dramatu

The Journeyman: Člen Síně slávy UFC se ujme hlavní role v chystaném boxerském dramatu | Fandíme filmu
SyFy
Zobrazit další 2 obrázky
Chystá se další boxerské drama, tentokrát s legendárním britským rváčem.

Profesionální zápasník Michael Bisping má na svém kontě celou řadu sportovních úspěchů, leč věku nikdo neporučí, tudíž tahle mlátička ukončila v roce 2018 kariéru. Dnes jedenačtyřicetiletý chlapík koketoval se světem filmu a seriálu už od roku 2010 (Beatdown, seriál Protiúder), ale doposavad šlo spíše o štěky (xXx: Návrat Xandera Cage, Dokonalá loupež, Trojitá hrozba). Patrně nikoho nepřekvapí, že se objevoval ponejvíce v akčním žánru. Důvodem budiž fyzické proporce, zápasnické schopnosti, drsný kukuč a dost možná i lehoulinká absence hereckého talentu. V připravovaném snímku The Journeyman ovšem bude muset předvést asi trošku více, jelikož se chopí hlavní role a rozhodně se nebude jen řezat v ringu.

Sportovní drama vychází ze stejnojmenné knihy z pera britského spisovatele Marka Turleyho. V centru dění se ocitne Kenny "The Beast" Breen, boxer za zenitem, kterému je diagnostikováno poškození nervového systému. Hlavní hrdina, alkoholik a drogový závislák, ale nedbá na rady lékařů a nechává si v ringu dál nakládat, i když mu hrozí smrt. Režírovat bude Dax Phelan a točit by se mělo ve Velké Británii. Nutno podotknout, že Bispingovi by mohla role sedět. V boxerské/zápasnické branži se vyzná, scény v ringu zvládne naprosto s přehledem a třeba ze sebe vydoluje i nějakou tu hereckou jiskřičku.

Zdroj: Deadline

Foto: Syfy (seriál Dark Matter)

Galerie: 3

The Journeyman: Člen Síně slávy UFC se ujme hlavní role v chystaném boxerském dramatu | Fandíme filmu The Journeyman: Člen Síně slávy UFC se ujme hlavní role v chystaném boxerském dramatu | Fandíme filmu The Journeyman: Člen Síně slávy UFC se ujme hlavní role v chystaném boxerském dramatu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest