Avatar 2: Co to Kate Winslet vyvádí na úsměvné podvodní fotografii

Avatar 2: Co to Kate Winslet vyvádí na úsměvné podvodní fotografii | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Britská herečka neumí vypnout, ale scény pod vodou jí navodily vnitřní klid.

Dobrodružné sci-fi Avatar 2 režiséra Jamese Camerona je zdárně dotočené, ale na netrpělivě očekávaný blockbuster si počkáme ještě zhruba dva roky. Dočkáme se zejména podvodních radovánek, které natáčela i nestárnoucí Kate Winslet. Minulý týden byla zveřejněna fotografie (mrkněte v galerii), která zachycuje hvězdu Titanicu na dně nádrže, jak kráčí po dně a doslova rozhazuje křídly. V rozhovoru pro server Collider Winslet ke zmíněnu výjevu řekla, že se jedná o velkou obřadní scénu. Křídla prý byla pořádně těžká, tudíž to byla docela stresující a děsivá představa. "Víte co, když dokážete zadržet dech na sedm minut, strach opadne. Ve skutečnosti jsem se mohla spolehnout sama na sebe a zadržet dech na takto dlouhou dobu. Vlastně jsem se nakonec ani nebála."

Náročnou podvodní produkci okomentovala Winslet slovy: "Natáčení bylo vskutku opatrné. Vždy tam byli dva potápěči pro každého herce a dva potápěči na každou kameru. V nádrži bylo vždy narváno. Cítila jsem se pod hladinou bezpečněji než někde na suchu. Atmosféra byla zvláštně uklidňující a rozjímavá. Já obvykle nedokážu vypnout mozek. Jsem příliš zaneprázdněná. Miluju jógu, ale jsem schopná se soustředit tak pětadvacet minut, pak mi to začne v hlavě zase šrotovat a začnu dělat seznamy. Posléze se dostaví nuda a musím s tím přestat. Ale zkušenost s trénováním zadržení dechu mi přišla uklidňující, protože musíte zklidnit celé tělo. Musíte snížit tepovou frekvenci, aby se mohlo tělo řádně okysličovat a následně zadržovat dech. Neměla jsem tedy jinou možnost, než se konečně hodit do klidu a přestat se hýbat, což mi není úplně blízké."

Avatar 2 dorazí do kin 16. prosince 2022. V hlavních rolích se představí Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Matt Gerald, Joel David Moore, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Jacks Champion a Kate Winslet. Režíruje James Cameron.

Zdroj: Collider

Foto: Paramount Pictures

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Avatar 2: Co to Kate Winslet vyvádí na úsměvné podvodní fotografii | Fandíme filmu Avatar 2: Co to Kate Winslet vyvádí na úsměvné podvodní fotografii | Fandíme filmu Avatar 2: Co to Kate Winslet vyvádí na úsměvné podvodní fotografii | Fandíme filmu Avatar 2: Co to Kate Winslet vyvádí na úsměvné podvodní fotografii | Fandíme filmu Avatar 2: Co to Kate Winslet vyvádí na úsměvné podvodní fotografii | Fandíme filmu Avatar 2: Co to Kate Winslet vyvádí na úsměvné podvodní fotografii | Fandíme filmu Avatar 2: Co to Kate Winslet vyvádí na úsměvné podvodní fotografii | Fandíme filmu Avatar 2: Co to Kate Winslet vyvádí na úsměvné podvodní fotografii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest