Avatar: Pauzu mezi prvním a druhým filmem vyplní komiksový příběh

Avatar: Pauzu mezi prvním a druhým filmem vyplní komiksový příběh | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 2 obrázky
 Jake Sully to ani po vítězné bitvě s lidskými agresory nebude mít lehké.

Čekání na Avatar 2 je vskutku ubíjející. Vzhledem k tomu, že očekávané pokračování megahitu z roku 2009 režiséra Jamese Camerona dorazí i kvůli koronavirovému zpoždění až v prosinci 2022, rozhodli se ve vydavatelství Dark Horse Comics, že fanoušků prodlevu zpříjemní komiksem Avatar: The Next Shadow. Materiál by měl řešit události mezi filmovou jedničkou a dvojkou. Komiks bude rozdělen na čtyři části, přičemž jej napsal Jeremy Barlow a ilustrace připojil Josh Hood. Jake Sully, hlavní hrdina filmového Avatara, bude v centru dění i tentokrát. Lze rovněž předpokládat, že se v komiksu objeví i další postavy z filmu.

Z hlediska příběhu by se měly řešit konflikty, které se v rámci národa Na’vi rozhořely po vyhnání pozemských dobyvatelů. Sully se dokonce stane obětí komplotu, když se jej jedna ze stran pokusí vyštípat z klanu. Oficiální synopse začíná slovy: "Jake Sully může vyhrát válku, ale zvládne zachovat mír?" Očividně tak navážeme přesně tam, kde Cameron v roce 2009 skončil a Sully bude dost možná muset znovu dokázat, že si zaslouží být členem národa/klanu Na’vi.

Komiks Avatar: The Next Shadow spatří světlo prodejních pultů 6. ledna 2021. V minulosti se avatařího universa dotýkaly tituly Avatar: Brothers a Tsu’tey’s Path. Dole v galerii jsou z komiksu první obrázky.

Zdroj: ScreenRant

Foto: 20th Century Studios

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Avatar: Pauzu mezi prvním a druhým filmem vyplní komiksový příběh | Fandíme filmu Avatar: Pauzu mezi prvním a druhým filmem vyplní komiksový příběh | Fandíme filmu Avatar: Pauzu mezi prvním a druhým filmem vyplní komiksový příběh | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest