Kultovní Zprávař se vrátí ve druhém díle

Kultovní Zprávař se vrátí ve druhém díle | Fandíme filmu
Will Ferrell si zopakuje jednu ze svých nejslavnějších rolí. A kdo ještě se ze staré party vrátí?

Pamatujete na Rona Burgundyho? Jednoho z nejlepších televizních hlasatelů ze San Diega? Pokud Vám toto jméno stále nic neříká, rozhodně byste to měli napravit zhlédnutím kultovní komedie z roku 2004 Zprávař: Příběh Rona Burgundyho (Anchorman). Will Ferrell se totiž po osmi letech vrací i s jeho excentrickým hereckým projevem, aby potěšil všechny své věrné fanoušky, kteří na pokračování známé komedie čekali dlouhé roky.

Děj prvního filmu se odehrává v sedmdesátých letech, kdy nám veškeré zprávy tlumočil výjimečný hlasatel jménem Ron Burgundy (Ferrell). Zvrat nastal ve chvíli, kdy do čistě mužského zpravodajského týmu nastoupil nováček – mladá a inteligentní Veronica (Christina Applegate). Dle Ronova názoru se ženy hodí pouze do pořadů o módních přehlídkách nebo o kulinářských receptech, a tak nastal problém enormních rozměrů. Hlavním moderátorem totiž mohl být jen jeden z nich a krásná, chytrá a ambiciózní dívka se rozhodně nehodlala vzdát. Válka mohla začít.

Komedie vznikla pod taktovkou režiséra Adama McKaye, který stojí např. za komediemi Bratři z donucení nebo Benga v záloze. Společně s Ferrellem napsali i scénář a jinak tomu nebude ani tentokrát. Kromě Ferrella si své role zopakují i Steve Carell, Paul Rudd a David Koechner, otazník však stále visí nad Christinou Applegate a Fredem Willardem. Tvůrci teprve pracují na scénáři, takže natáčení by se mohlo rozběhnout nejdříve na přelomu léta a podzimu, přičemž do kin by se pokračování střelené komedie mohlo s trochou štěstí dostat již příští rok. Na přesné datum premiéry si ale budeme muset ještě počkat.

A jak že se filmový svět o vytouženém pokračování, které mělo cestu na plátna poměrně trnitou, dozvěděl? Pokud vsázíte na klasickou cestu v podobě tiskové zprávy od studia, jste tentokrát vedle. Snímek ve velkém stylu ohlásil totiž samotný Will Ferrell a to v talk show Conana O’Briena. U téměř pětiminutového videa, které zachycuje netradiční ohlášení vymodleného pokračování, se nyní můžete pobavit i Vy. Podle režiséra McKaye natáčení začne v únoru 2013.

 

Ron Burgundy oznamuje Zprávaře 2

 

Ron Burgundy v zákulisí

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest