Blue Jasmine: Woody Allen se vrací do USA

Blue Jasmine: Woody Allen se vrací do USA | Fandíme filmu
Po několika evropských eskapádách se nestárnoucí klasik podívá spolu s Alecem Baldwinem či Cate Blanchett do San Francisca.

Režisérský matador dialogově silných komedií i dramat oslavil na konci loňského roku neskutečné sedmasedmdesáté narozeniny, ale na tvůrčím elánu mu to vůbec neubírá. Jeho poslední počin, Do Říma s láskou, ale kritiky nijak nenadchnul a i diváci zůstávali ve svých ohlasech tentokrát spíše zdrženliví a rozpačití. Možná i proto režisér pozměnil své původní plány a další evropskou štaci zabalil.

Projekt pro letošní rok se totiž podle původních zpráv měl odehrávat v Kodani, ale všechno je nakonec jinak. Fanoušci dánské metropole nicméně nemusí ztrácet naději. Nebylo by to poprvé, kdy Allen zastrčí nástřel scénáře do šuplíku a vrátí se pro něj za rok, za dva, až bude hledat novou inspiraci. Nakonec ale nejnovějším filmem nejslavnějšího newyorského neurotického chlapíka bude romantická komedie Blue Jasmine.

Příběh by měl vyprávět o bohaté ženě, která se vlivem několika faktorů ocitne na mizině. Opustí proto svůj pohodlný život uprostřed New Yorku a vydá se do San Francisca, aby přišla na to, co se svým životem dál. V hlavních rolích se objeví Alec Baldwin, Cate Blanchett, Sally Hawkins (Jmenuji se Oliver Tate, Jana Eyrová), Peter Sarsgaard (Škola života, Orphan, Green Lantern) nebo Alden Ehrenhreich (právě v kinech jako hlavní hrdina Nádherných bytostí).

Do amerických kin vtrhne Blue Jasmine na konci července, do těch českých snad nedlouho poté.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest