Liam Neeson vymění bouchačku za dabování animáků

Liam Neeson vymění bouchačku za dabování animáků | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nejostřejší "stařík" planety chystá po řadě thrillerů také dva filmy pro děti.

Liam Neeson nelení a letos hodlá být skutečně hodně na očích. V roce 2013 se irský rodák objeví hned ve třech celovečerních filmech. V akčním thrilleru Non-Stop bude čelit hrozbě přímo na palubě letadla, aby poté v herecky nadupaném romantickém dramatu The Third Person stanul vedle Jamese Franca či Olivie Wilde. Před časem jsme vám přinesli výhled na letošní snímek A Walk Among the Tombstones vycházející z díla spisovatele Lawrence Blocka , ve kterém bude Neeson opět honit kriminálníky s pistolí v ruce. Kromě hraných filmů se v nastávajícím roce Neeson ale chystá také na dabování hned dvou animáků!

Prvním z nich je Khumba, teprve druhý snímek doposud neprověřeného studia Triggerfish Animation. Hlavním hrdinou příběhu je pouze napůl pruhovaný zebří mládenec, kterého jeho pověrčiví druhové označí jako viníka období sucha. Khumba se vypraví pro vodu a druhou půlku pruhů k bájnému prameni, který však hlídá tyranský leopard Phang. Právě tomu Neeson propůjčí svůj hlas. Kromě Liama se na filmu nepodílí žádná známá osobnost.

Další příležitost hercovu angažmá se naskytne v animované komedii The Nut Job, jejíž děj vypráví příběh lakomého veverčáka Surlyho, který je nucen odejít ze svého domovského parku a přežít v městských ulicích. Naštěstí narazí na sklad oříšků, díky němuž bude moci on i celá zvířecí komunita přečkat zimu. Snímek režíruje Peter Lepeniotis, který stál u zrodu řady animáků studia Walta Disneyho (Dinosaur, Toy Story 2). Právě režisér nyní dal vědět, že Neeson v The Nut Job zosobní podlého mývala – opět tedy padoucha filmu. Ve snímku se objeví i další známé hvězdy: Katherine Heigl, Brendan Fraser nebo Will Arnett (Arrested Development). Snímek by měl být inspirovaný Lepeniotisovým animovaným kraťasem Surly Squirrel.

Co vy na to? Těšíte se na Liamův hlas ve filmech pro malé i velké děti? Nebo by měl zůstat u ostrých hochů s nabitou bouchačkou?

Surly Squirrel

 

Zdroje: THR, ToonBox, Trigger Fish, IMDb

Galerie: 8

Liam Neeson vymění bouchačku za dabování animáků | Fandíme filmu Liam Neeson vymění bouchačku za dabování animáků | Fandíme filmu Liam Neeson vymění bouchačku za dabování animáků | Fandíme filmu Liam Neeson vymění bouchačku za dabování animáků | Fandíme filmu Liam Neeson vymění bouchačku za dabování animáků | Fandíme filmu Liam Neeson vymění bouchačku za dabování animáků | Fandíme filmu Liam Neeson vymění bouchačku za dabování animáků | Fandíme filmu Liam Neeson vymění bouchačku za dabování animáků | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest