A Walk Among the Tombstones: Neeson vs. únosci!

A Walk Among the Tombstones: Neeson vs. únosci! | Fandíme filmu
Liam Neeson opět za tvrďáka? Sem s tím!

Když v roce 2008 natočil Liam Neeson nenápadnou hitovku 96 hodin, asi málokdo si myslel, že v následujících letech bude tato role takřka ikonickou v jeho další kariéře. Ale buďme rádi za severoirského rodáka, který v poslední době drží oldschoolové akčňáky nad vodou. A charismatický herec se hodlá nastoleného trendu držet i nadále. Již ve fázi post-produkce se nachází napínavý akční thriller Non-Stop, v němž bude Liam coby prošedivělý letecký maršál čelit neznámému útočníkovi na palubě letadla. V současné době pak natáčí pod režisérskou taktovkou Paula Haggise (V údolí Elah, Crash) hvězdně obsazené romantické drama The Third Person, ovšem následně by se měl navrátit do rolí drsňáků, s nimiž se život zrovna nemaže. O projektu Run All Night už jsme vás ve zkratce informovali, přičemž nyní se zaměříme na snímek A Walk Among the Tombstones.

Připravovaný thriller zrežíruje Scott Frank (The Lookout), jenž se postaral i o scénář. Ten vychází ze série kriminálních románů amerického spisovatele Lawrence Blocka, v nichž je hlavním hrdinou bývalý newyorský policejní důstojník Matthew Scudder, který pod vlivem okolností přesedlal na dráhu nelicencovaného soukromého detektiva. Z minulosti si s sebou neustále táhne těžké břímě profesního přehmatu, tudíž bojuje s alkoholismem a všudypřítomným pocitem viny. V tomto případě si Scuddera najme drogový boss, jemuž někdo unesl milovanou manželku. Životem poznamenaný tvrďák se samozřejmě mezi kriminálníky umí pohybovat a postupem času zjišťuje, že tato skupina má na triku mnoho únosů a brutálních vražd. Prostě klasika.

Na palubě jsou vyjma Neesona i Boyd Holbrook (TV série Hatfields & McCoys, Hostitel), Dan Stevens (seriál Panství Downtown) a Ruth Wilson (seriál Luther, The Lone Ranger). Jistě vzrušující podívaná by měla dorazit do amerických a evropských kin nejspíš v roce 2014.

Zdroje: Collider, FilmoFilia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest