Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse?

Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Vybíráme Abramsova ideálního nástupce. Plus hromada obrázků, nejnovější trailer na související videohru a nejnovější info o záporákovi.

Kolem nás sviští famózní trailery na Iron Mana 3 nebo Rychle a zběsile 6, a tak se malinko zapomíná na Star Trek Into Darkness, což je neméně žhavý kandidát na titul „blockbuster roku“. J.J. Abrams už nám také předvedl nejednu nadupanou upoutávku, nicméně v médiích se přetřásá především jeho "dezerce" ke Star Wars a totožnost tajemného záporáka s tváří Benedicta Cumberbatche. Rovnou vám řeknu, že nejsme o nic blíž zjištění, zda se jedná či nejedná o legendárního Khana, nicméně už si můžeme být téměř jisti, že „John Harrison“ není Gary Michell. Ten se totiž objevil v prequelovém komikse, který by měl být kanonický.

V podobném duchu se scenárista a producent Roberto Orci vyjadřuje také o přidružené videohře, na které se podíleli autoři filmu, a ve které jednotlivé postavy nadabovali příslušní herci. Videohra se soustředí na mise Enterprise z období mezi prvním a druhým filmem a na budování vztahu Kirka se Spockem. Obě postavy by měly být hratelné v kooperačním módu a na konci článku si můžete gamesu prohlédnout v nejnovějším traileru a ještě o kousek níž si ji můžete v případě zájmu rovnou objednat.

Co se týče Abramsova odchodu ke Star Wars, nic samozřejmě zatím není definitivní, nicméně někteří J.J.ovi spolupracovníci se v rozhovorech tváří, jako by bylo už prakticky jisté, že třetí Star Trek bude muset hledat nového režiséra. Na čemž by, vzhledem k Abramsově vytížení, asi nebylo nic nečekaného. Chris Pine konkrétně mluví o tom, že by ho Abramsův odchod zklamal, nicméně hned zmiňuje, že v týmu jsou lidé, kteří by dokázali jeho práci převzít. Scenárista Orci současný stav zase přirovnal k situaci, kdy se zpěvák kapely vydá na sólovou dráhu, ale kapela to nějak musí zvládnout i bez něj.

Co je na výpovědích obou pánů zajímavé, je skutečnost, že se de facto shodují v tom, že pokud by se opravdu J.J. musel režie Star Treku vzdát, převzal by ji někdo z „jeho lidí“. Koho sem můžeme zařadit? Určitě Brada Birda, který pod dohledem Abramse natočil Mission: Impossible - Ghost Protocol. Pak je tu Matt Reeves, režisér Cloverfieldu, jenž se momentálně chystá na Úsvit Planety opic. Dalším kandidátem by mohl být scenárista Cloverfieldu (a některých Abramsových seriálů), Drew Goddard, který se loni skvěle uvedl svou režisérskou prvotinou Cabin in the Woods. O něco méně pravděpodobnými kandidáty by pak mohli být ještě Jack Bender (šéf-režisér Lostu, který sice dlouhá léta celovečerní film nenatočil, nicméně v dohledné době by ho mohl prověřit thriller Devolution) a spoluscenárista Star Treku Alex Kurtzman, který jako režisér loni debutoval romantickým dramatem Lidé jako my, s Chrisem Pinem (kapitán Kirk) v hlavní roli. Co vy na to? Pokud by měl opravdu v budoucnu Star Trek převzít někdo z Abramsových blízkých, kdo by podle vás byl nejlepším kandidátem?

Na závěr pro vás máme v galerii několik obrázků, které jste už většinou viděli, pouze v malinko nižší kvalitě. Pokud byste ani pak neměli dost, můžete na internetu najít ještě mluvící plakát s Cumberbatchem. Třeba tady.

Star Trek: The Game

Zdroje: EW, Trek Movie

Galerie: 10

Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse? | Fandíme filmu Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse? | Fandíme filmu Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse? | Fandíme filmu Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse? | Fandíme filmu Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse? | Fandíme filmu Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse? | Fandíme filmu Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse? | Fandíme filmu Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse? | Fandíme filmu Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse? | Fandíme filmu Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit J.J. Abramse? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest