J.J. Abrams Star Trek neopustí

J.J. Abrams Star Trek neopustí | Fandíme filmu
Abrams byl potvrzen jako režisér příštích Star Wars. Co všchno jsme se spolu s oficiálním prohlášením dozvěděli?

To co bylo včera jen téměř jistou skutečností, je dnes již oficiálně potvrzenou zprávou. LucasFilm vydal oficiální prohlášení, ve kterém uvádí, že J.J. Abrams opravdu bude režírovat příští Star Wars. Film budou produkovat Kathleen Kennedy, šéfka LucasFilmu, a Brad Burk, viceprezident Abramsovy produkční společnosti Bad Robot. Scénář opravdu píše Michael Arndt, nicméně v oficiálním prohlášení také stojí, že na projektu se jako „konzultanti“ budou podílet také Lawrence Kasdan (Impérium vrací úder) a Simon Kinberg (Sherlock Holmes), což je pozoruhodná informace. Dříve se spekulovalo, že by oba dva pánové mohli napsat scénáře k epizodám VIII a IX, pak se proslechlo, že by ve skutečnosti mohli psát něco jiného, třeba spin-offy, a teď to vypadá, že jsou zkrátka součástí jakéhosi „Star Wars brain trustu“, který by mohl dohlížet na větší množství následujících filmů ze světa Star Wars, podobně jako třeba Joss Whedon dohlíží na filmy od Marvelu nebo Mark Millar na komiksovky studia Fox.

George Lucas se nechal slyšet, že je Abrams pro Star Wars „ideální volbou“ a že odkaz Hvězdných válek „nemůže být v lepších rukou“. Kathleen Kennedy uvedla, že Abrams „rozumí podstatě Star Wars a natočí nezapomenutelný film“. A sám Abrams prohlásil, že „spolupracovat na příští části Star Wars ságy je neskonalá čest“.

S prohlášením na sebe nenechalo dlouho čekat ani studio Paramount, které všechny ubezpečilo, že s Abramsem bude i nadále úzce spolupracovat. Abrams pro ně nadále vyvíjí sérii Mission Impossible a případný příští Star Trek bude přinejmenším produkovat, přičemž není důvod, proč by ho v případě zájmu nemohl opět režírovat. 

Zdroje: StarWars.com, LA Times

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest