Star Trek: Vrátí se J. J. Abrams k režii trojky?

Star Trek: Vrátí se J. J. Abrams k režii trojky? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Uvnitř navíc nové fotky ze Star Trek: Do temnoty.

Je docela zajímavé sledovat, jak ještě před měsícem byl jasně nejdiskutovanějším tématem kolem J. J. Abramse jeho nový Star Trek. Jeden z nejočekávanějších snímků letošního roku však pár týdnů zpátky vystřídalo Abramsovo angažmá u Star Wars (o kterých mimochodem brzy vyjde velký tematický článek). Na Trek by se nicméně nemělo zapomínat, už jen kvůli tomu, jaký materiál je nám ve spojitosti s ním předkládaný v dosud zveřejněných ukázkách. Poměrně zásadní otázkou nyní pro trekkies je, zda se Abrams navzdory angažmá u Hvězdných válek vrátí i k režii třetího dobrodružství posádky Enterprise. Tento dotaz se zvídaví reportéři o víkendu snažili položit Simonu Peggovi, který se objevil na předávání cen BAFTA (jejich výsledky zde). Herec v závěru svého rozhovoru poměrně jasně řekl větu "J. J. natočí Star Trek 3" a odešel, později ale na svém twitteru tuto reakci korigoval, když napsal, že nemá absolutní tušení (a jednalo se tedy spíš o jeho přání), zda se Abrams režie trojky zhostí. Finální slovo je tedy jako obvykle na režisérovi.

Dále tu dnes máme již skoro klasické pokračování příběhu s názvem "Hraje Benedict Cumberbatch Khana?". Internetem totiž koncem minulého týdne prolétly nové obrázky z magazínu Entertainment Weekly (které vám nabízíme v galerii), kromě toho se v tomto časopise objevil také velký článek o Star Trek: Do temnoty. V jednom z popisků uvnitř tohoto textu přitom stálo slovní spojení "Kirk vs. Khan", což někteří začali brát tak, že se legendární záporák ve filmu opravdu objeví. Novináři se na to na červeném koberci při udílení cen BAFTA zeptali pro změnu Alice Eve, která obratem slíbila, že postava Johna Harrisona opravdu Khan není (reakce obou herců najdete ve videoformě pod článkem). Osobně si myslím, že je to stejně docela jedno, poněvadž s Cumberbatchovým talentem může být záporák v novém Star Treku stejně ikonický jako Khan. Sám Cumberbatch se mimochodem na adresu své postavy vyjádřil, když ji charakterizoval jako teroristu, který se poměrně dost podobá těm ze současného dnešního světa.

Simon Pegg a Alice Eve mluví o novém Star Treku

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 6

Star Trek: Vrátí se J. J. Abrams k režii trojky? | Fandíme filmu Star Trek: Vrátí se J. J. Abrams k režii trojky? | Fandíme filmu Star Trek: Vrátí se J. J. Abrams k režii trojky? | Fandíme filmu Star Trek: Vrátí se J. J. Abrams k režii trojky? | Fandíme filmu Star Trek: Vrátí se J. J. Abrams k režii trojky? | Fandíme filmu Star Trek: Vrátí se J. J. Abrams k režii trojky? | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest