The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti

The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 17 obrázků
Kolik na novou marvelovku zaplatili čeští daňoví poplatníci? A podívejte se na fotky míst, kde by se mělo točit.

Tak jsme se dočkali. Marvel je zpátky v Praze. V březnu tu komiksové studio začalo natáčet svoji novinku The Falcon and The Winter Soldier, která pojednává o odkazu Captaina Ameriky. Po několika dnech však natáčení zastavila omezení spojená s koronavirem. Následně nebylo jisté, kdy se filmaři budou moci vrátit a jestli vůbec. Nakonec se začalo proslýchat, že by se u nás mělo začít točit v říjnu, nicméně do poslední chvíle jsme si kvůli pandemickému vývoji nemohli být jistí, jak všechno nakonec dopadlo.

Teď už můžeme s jistotou říci, že Marvel přistál v Praze. V pátek se na sociálních sítích začaly objevovat první fotky a videa členů štábu, kteří nasedli do letadla a vydali se směrem do Česka. A dnes můžeme potvrdit, že filmaři přistáli a jsou ubytovaní. Zatím nelze s jistotou říci, jestli se do Prahy vypravil pouze sekundární štáb, nebo celá parta i s hlavními hvězdami. Kupříkladu chystaný Jurský svět 3 vyslal při natáčení exteriérů na Maltě jen dubléry a kaskadéry a veškeré scény s představiteli hlavních rolí se točí samostatně v Londýně v ateliéru a do filmu se vloží v postprodukci.

Na záběrech ze soukromého letu, vypraveného speciálně pro štáb, vidíme s jistotou kaskadéry. Někteří fanoušci se domnívají, že zahlédli na záběrech i Sebastiana Stana (Winter Soldier), ale definitivní pohled nemáme. S kaskadéry přiletěla herečka Indya Bussey, ta nicméně nepatří mezi představitele hlavních rolí, tak je možné, že v jejím případě riskování nákazy Marvelu tolik nevadí. Dále také víme, že by se stále ještě měly točit klíčové scény s baronem Zemem (Daniel Bruhl) a vypadá to, že natáčení v americké Atlantě je kompletně ukončené, takže minimálně Bruhl by asi měl točit u nás. Kdo se k nám určitě nepodívá, je představitelka Sharon Carter Emily VanCamp. Ta nedávno prozradila, že má dotočeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That’s a wrap! Always love playing this gal #thefalconandthewintersoldier #comingsoon

Příspěvek sdílený Emily VanCamp (@emilyvancamp),

Dle dostupných informací se The Falcon and The Winter Soldier bude u nás točit zřejmě od 6. do 23. října. Nevíme, jestli štáb bude opět využívat ateliéry na Barrandově, tak jako tomu bylo na jaře, rozhodně však využije celou řadu exteiérů a zřejmě i budov. Natáčet se bude na Starém Městě, na Novém Městě, na Malé Straně a potenciálně také na zámku ve Středních Čechách. Točit se budou denní i noční scény a v projektu si zahrají čeští komparsisté. S Marvelem spolupracují jeho dnes již tradiční partneři, české společnosti Stillking Films a Extrafilms. Podle informací z letošního srpna Státní fond kinematografie na natáčení poskytl pobídku ve výši zhruba 28 milionů korun. Tahle částka je nicméně nejspíš byla navázána na jarní natáčení projektu, takže kdo ví, zda se s ohledem na podzimní přesun něco nezměnilo.

Dole v galerii si můžete prohlédnout místa, která by se v The Falcon and The Winter Soldier mohla objevit (mohla, ale nemusela – pouze tipujeme podle toho, kde přibližně se filmaři budou pohybovat).

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pro Disney+ pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland.

Zdroje: Praha 1, Praha 7, Národní zemědělské muzeum, Extrafilms, Státní fond kinematografie, Wiki, Instagram

Galerie: 18

The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel je zpátky v Česku, známe podrobnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest