Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu

Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
A dosavadní představitel Bladea reaguje na čerstvé obsazení Mahershaly Aliho do "jeho" role .

Když se na Comic-Conu představovala minisérie Falcon and the Winter Soldier, diváci v sále měli možnost vidět krátké video, ve kterém se na obrazovce objevil Daniel Brühl jako Helmut Zemo, záporák, kterého jsme potkali v Civil War, a který bude hrdinům zatápět i tentokrát. Zemo odcitoval kód, kterým v Občanské válce aktivoval Winter Soldiera („Longing, Rusted, Seventeen, Daybreak, Furnace, Nine, Benign, Homecoming, One, Freight Car“), přislíbil návrat a ukázal svou novou podobu, kdy krom zarostlé tváře předvedl, že také konečně bude nosit tradiční kuklu, tak, jako v komiksech. Video nám nadále zůstává utajeno, nicméně Brühl na svém Instagramu alespoň sdílel dvě fotky, na kterých si můžete prohlédnout plnovous, kabát a v rozostřené podobě i kuklu. Následující obrázek porovnává filmovou a komiksovou podobu - nebo přesněji řečeno podobu, v jaké postavu vyobrazil jeden z artworků, které vznikly během příprav Captaina Ameriky: Civil War.

Brühl sdílel také obálku Captain Ameriky č. 168. Může nést tohle číslo komiksu nějaké indicie o tom, co uvidíme v chystané minisérii? Pravděpodobně spíš ne. Komiks pojednává o tom, jak se Captain America a Falcon se Zemem poprvé setkali a proč s nimi začal zápolit. Tyhle otázky už nicméně rozebrala Civil War, teď nás spíš zajímá, jak se Zemo dostal po svém zajetí na svobodu a proč se s ním budou potýkat zrovna Falcon a Winter Soldier.

Minisérie Falcon and the Winter Soldier pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii uvidíme na podzim roku 2020.

A pak tu máme ještě doplnění k Bladeovi. Do role byl na Comic-Conu nově obsazen oscarový Mahershala Ali. Bladea dlouhodobě hrál Wesley Snipes, který se k postavě léta snažil usilovně vrátit. Snipes je proslulý jako bouřlivák a část internetu čekala, že dá najevo svoje zklamání. Nicméně ve veřejném vyjádření byl v klidu. Vzkázal svým fanouškům, že přeobsazení mají brát s nadhledem. Jeho samotného prý oznámení nového Bladea překvapilo, ale vše je v pořádku. Takový je prostě showbyznys. Marvelu přeje vše dobré a dál zůstává fanouškem. Všechnu čest přeje Stanovi Lee a gratuluje Mahershalovi, na jehož výkon se těší a doufá, že si jednou zahraje po jeho boku. Fanouškům pak děkuje za velké vyjádření podpory.

Zdroje: ComicBook.com,

Galerie: 12

Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Padouch Baron Zemo odhaluje svou novou podobu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest