The Falcon and The Winter Soldier mají daleko víc přiblížit svět po Endgame

The Falcon and The Winter Soldier mají daleko víc přiblížit svět po Endgame | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Baron Zemo plně přijal svou záporáckou identitu.

Dnes večer středoevropského času bude mít Marvel na akci CCXP v brazilském Sau Paulu svoji další velkou prezentaci a je docela dobře možné, že šéf studia Kevin Feige odhalí také nějaké novinky o chystané minisérii The Falcon and The Winter Soldier. Zatím tu máme alespoň něco málo z natáčení. Jeden z fanoušků se podělil o video kulis v americké Atlantě. Jak si můžete všimnout, Atlanta si zahrála ve filmu Brooklyn, tedy místo odkud pochází Bucky, alias Winter Soldier (Sebastian Stan). Potká tu snad nějaké svoje příbuzné? Nebo jen bude vzpomínat na mládí se Stevem? Na jedné z cedulí také můžete vidět, že i po událostech Endgame stále probíhají stavební práce spojené s „bliknutím“, jak lidé říkají momentům, kdy někdo luskne Rukavicí nekonečna a půlka vesmíru zmizí nebo se objeví.

Scenárista minisérie Derek Kolstad přitom už před časem řekl, že série nabídne příležitost svět po lusknutí daleko blíže prozkoumat, a to jak z vážného, tak z humorného hlediska. Tak uvidíme, jak moc skutečně bude minisérie věnovat prostor právě budování světa, protože zatím se po událostech Avengers: Endgame odehrával pouze Spider-Man: Daleko od domova a ten byl neustále v poklusu anebo se věnoval evropským turistickým oblastem, takže následky lusknutí byly zmiňovány spíš okrajově. Příští celovečerní film, Black Widow, se odehrává před Infinity War a Eternals podle všeho odvyprávějí svůj příběh napříč dějinami, takže The Falcon a The Winter Soldier skutečně budou po delší pauze první další příležitostí, kdy se dozvíme něco bližšího o světě po Endgame.

Na závěr ještě židle Daniela Bruhla, který v sérii hraje záporáka Barona Zema. Je patrné, že identitu klasického komiksového záporáka už přijal Zemo skutečně naplno, jak ostatně ukazovaly nejrůznější kratičké ukázky, které Zema předvedly v jeho klasické masce, namísto civilní podoby, ve které vystupoval v Captain America: Občanská válka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s Time...#thefalconandthewintersoldier @marvel @disneyplus

Příspěvek sdílený Daniel Brühl (@thedanielbruhl),

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii uvidíme na podzim roku 2020. 

Zdroje: Murphys Multiverse

Galerie: 6

The Falcon and The Winter Soldier mají daleko víc přiblížit svět po Endgame | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier mají daleko víc přiblížit svět po Endgame | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier mají daleko víc přiblížit svět po Endgame | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier mají daleko víc přiblížit svět po Endgame | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier mají daleko víc přiblížit svět po Endgame | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier mají daleko víc přiblížit svět po Endgame | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest