Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku

Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 9 obrázků
Marvel obsadil svoji další klíčovou postavu, která má vystupovat jak ve filmech, tak v minisériích. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Po oznámení castingu se online objevilo pár zajímavostí, které ukazují, že ačkoliv byla Iman Vellani dosud naprosto neznámá, ke svému cíli jako by už delší dobu směřovala. Loni ji mezinárodní filmový festival v Torontu (TIFF) vybral mezi studenty, kterým festival dává možnost podílet se na skladbě programu. Do programu vybrala snímek Hala, který pojednává o životě mladé dívky z Pakistánské rodiny, která ve Spojených státech žije složitě rozkročená mezi tradicí svých rodičů a vrstevníky, americkou kulturou a svými vlastními pocity. Cítila, že se s hrdinkou snímku dokáže velice dobře ztotožnit. V Ms. Marvel vlastně bude hrát velice podobnou postavu, jen ještě navíc se superschopnostmi. Když byla v Torontu dotázána, jakou filmovou postavu by nejraději hrála, odpověděla, že Iron Mana.

Že je komiksovou fanynkou pak potvrdila znovu, když na začátku pandemie natočila animované video, které věnovala Kevinu Feigemu, šéfovi Marvelu. A pak je tu ještě kuriozita. Iman používá platformu Letterboxd (mezinárodní obdoba CSFD), kde ohodnotila také Captain Marvel. Filmu dala jen dvě hvězdičky z pěti, nicméně dodala, že Brie Larson je podle ní skvělá. Což je pozitivní, protože je dost pravděpodobné, že brzy už společně s ní bude hrát první filmové scény ;-)

Původní zpráva z 1. 10.: Přípravy očekávaných minisérií vznikajících pod hlavičkou Marvel Studios jsou v plném proudu. Pomalu se dokončují práce na psychedelickém WandaVision, produkce akčního The Falcon and the Winter Soldier by v tuto dobu měla mířit zpátky do Česka a ostatní projekty se na svá natáčení pilně připravují. Výjimkou není ani Ms. Marvel, která v posledních týdnech ve velkém doplňuje tvůrčí tým - minisérie si mimo jiné našla režisérský tým a obsadila některé vedlejší postavy. Aktuálně vyšla najevo ta zřejmě nejdůležitější informace - kdo se přesně ujme hlavní role Kamaly Khan.

Server Deadline přišel se zprávou, že se po dlouhém castingovém procesu Marvel do role rozhodl obsadit Imon Vellani. Její obsazení je relativně překvapivé a to jednoduše z toho důvodu, že se pro mladou herečku herečku jedná o vůbec první skutečnou hollywoodskou roli - jak si v minisérii povede je tudíž v tuto dobu v podstatě nemožné odhadnout. Imon můžete vidět dole v galerii.

Kromě představitelky ústřední role jsme se navíc nově dozvěděli o další vedlejší postavě, která by v Ms. Marvel měly sehrát úlohu. Nové castingové úniky naznačují, že by se v sérii měl ukázat charakter Sheikh Abdullah, imáma mešity v New Jersey, kterou navštěvuje Kamalina rodina. Pro samotnou Kamalu pak představuje určitého mentora. Jeho představitel v tuto dobu není znám.

Pod pseudonymem Ms. Marvel původně vystupovala v marvelovských komiksech Carol Danvers, jež později získala přízvisko Captain Marvel. Označení Ms. Marvel následně převzala Kamala Khan, šestnáctiletá dívka, která dokáže silou vůle měnit tvar a podobu. Captain Marvel pro ni byla velkým vzorem a Carol Danvers dívce dokonce přenechala svůj starý kostým a původní jméno. Hrdinka je muslimka pákistánského původu žijící v New Yersey a vedle boje se zločinem se její příběhy soustředily na otázky víry, rasismu či fascinace superhrdiny. Výtečně hodnocené komiksy se staly součástí širší společenské konverzace, jež dokázala vystoupit i za hranice běžných komiksových čtenářů. Showrunnerkou nového seriálu je Bisha K. Ali.

Zdroje: CBC, Deadline, The Direct

Galerie: 10

Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku | Fandíme filmu Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku | Fandíme filmu Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku | Fandíme filmu Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku | Fandíme filmu Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku | Fandíme filmu Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku | Fandíme filmu Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku | Fandíme filmu Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku | Fandíme filmu Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku | Fandíme filmu Ms. Marvel: První muslimská superhrdinka od Marevelu našla představitelku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest