Spider-Man: Proč J. Jonah Jameson po letech vypadá jinak a jak to bude s jeho dalším návratem

Spider-Man: Proč J. Jonah Jameson po letech vypadá jinak a jak to bude s jeho dalším návratem | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Kolem překvapivého camea šéfredaktora Daily Bugle panovaly tvůrčí neshody.

Jedním z nejlepších momentů loňského Spider-Man: Daleko od domova bylo bezpochyby překvapivé cameo J. Jonah Jamesona, jedné z nejoblíbenějších postav celé filmové historie Spider-mana. Třešničkou na dortu byl navíc fakt, že si svou ikonickou roli po celých dvanácti letech opět zopakoval J.K. Simmons. Nejen fanouškovská základna byla z vedlejší role nadšená, přirozeně tedy v tuto chvíli všichni diváci netrpělivě čekají na to, až se J. Jonah znovu ukáže.

K možnému návratu se v nedávném rozhovoru vyjádřil samotný Simmons. Prohlásil, že pro něj existuje výrazná šance a že se o něm vedly diskuze, nic definitivního však říct nemůže. V otázce další Jamesonovy budoucnosti je však velice optimistický

Každopádně je třeba konstatovat, že ačkoliv herec v tomto případě chodí kolem horké kaše a nechce (nebo spíše nemůže) nic konkrétního prozradit, návrat šéfredaktora Daily Bugle je v tuto dobu v podstatě jistý. Přímo Simmons to potvrdil již dříve, když uvedl, že má smlouvu podepsanou pro další dva filmy, přičemž pro jeden z nich má dokonce dotočené své scény.

Kromě toho herec prozradil, že při natáčení kolem zmíněného camea panovaly tvůrčí neshody. A to především o to, jak by měl film postavu vykreslovat - debatovalo se, zda se má držet komiksů a spider-manovské trilogie Sama Raimiho nebo se spíše vyvinout do moderní podoby. Simmonsovi totiž k srdci přirozeně přirostla původní verze. Výsledným kompromisem bylo údajně pouze to, že Jameson zplešatěl, sám herec však uznává, že to mohlo být spíše nedostatkem času pro vytvoření paruky.

Na závěr můžete zhlédnout zajímavé video, ve kterém představitel Spider-Mana, Tom Holland, vzpomíná na svůj oblíbený kaskadérský kousek z natáčení Spider-Man: Homecoming. Dole v galerii si můžete porovnat, jak vypadal Jameson před lety a jak ve Spider-Manovi: Far from Home.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Tom Holland (@tomholland2013),

Zdroj: Collider I, II

Galerie: 9

Spider-Man: Proč J. Jonah Jameson po letech vypadá jinak a jak to bude s jeho dalším návratem | Fandíme filmu Spider-Man: Proč J. Jonah Jameson po letech vypadá jinak a jak to bude s jeho dalším návratem | Fandíme filmu Spider-Man: Proč J. Jonah Jameson po letech vypadá jinak a jak to bude s jeho dalším návratem | Fandíme filmu Spider-Man: Proč J. Jonah Jameson po letech vypadá jinak a jak to bude s jeho dalším návratem | Fandíme filmu Spider-Man: Proč J. Jonah Jameson po letech vypadá jinak a jak to bude s jeho dalším návratem | Fandíme filmu Spider-Man: Proč J. Jonah Jameson po letech vypadá jinak a jak to bude s jeho dalším návratem | Fandíme filmu Spider-Man: Proč J. Jonah Jameson po letech vypadá jinak a jak to bude s jeho dalším návratem | Fandíme filmu Spider-Man: Proč J. Jonah Jameson po letech vypadá jinak a jak to bude s jeho dalším návratem | Fandíme filmu Spider-Man: Proč J. Jonah Jameson po letech vypadá jinak a jak to bude s jeho dalším návratem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest